Ce tunsori ar trebui să aleagă doamnele de după 45-50 de ani pentru a părea mai tinere

Coafura este aproape primul lucru care atrage atenția. Doamnele de 45-50 de ani ar trebui să aleagă nu doar tunsori stilate, ci și cu efect de întinerire.

Am ales 5 dintre cele mai moderne tunsori care vă vor reîmprospăta imediat aspectul.

Pixie.

Uneori, pentru a schimba imaginea, este suficient să alegeți o tunsoare pixie. Aceasta poate fi sobră cât și îndrăzneață.

Pixie este o tunsoare plină de viață, care va întineri și va sublinia originalitatea stilului. Pe lângă aceste avantaje se coafează foarte ușor.

1.

2.

3.

4.

Carrè clasic.

Această tunsoare este atemporală și la modă, care se aranjează în 15 minute. Este suficient să spălați și să uscați părul. Dacă părul este mai neascultător, ați putea avea nevoie de placă.

Dacă doriți, puteți transforma clasicul carrè într-o coafură de seară.

Această tunsoare este foarte versatilă, care se potrivește practic tuturor femeilor.

5.

6.

7.

Carrè asimetric.

Asimetria este la modă și în acest sezon. Această tunsoare se potrivește în special femeilor cu fața rotundă sau pătrată, deoareec conferă proporționalitate vizuală trăsăturilor, le face mai rafinate, iar imaginea mai feminină.

8.

Bob.

Această tunsoare universală se potrivește oricărei structuri de păr și are un efect de anti-îmbătrânire datorită faptului că șuvițele alungite distrag atenția de la schimbările legate de vârstă ale pielii feței.

9.

10.

Cascadă și în scări.

O opțiune bună pentru femeile de după 45 de ani este o tunsoare în cascadă, care constă din straturi de lungimi diferite. Această tunsoare arată cel mai bine pe șuvițe de lungime medie. Datorită tranzițiilor treptate, volumul crește și părul pare mult mai bogat.

11.

12.

13.

14.

15.