Ce tunsoare ar trebui să aleagă o doamnă de după 40 de ani? Tendințe și stiluri pentru anul 2021

Maturitatea este o perioadă perfectă pentru dezvoltare și schimbare.

Da, timpul își lasă amprenta asupra aspectului nostru, dar o coafură bine aleasă nu numai că va ascunde unele mici imperfecțiuni, ci ne va crește și stima de sine.

Alegerea coafurii nu trebuie să se bazeze doar pe gustul nostru. Trebuie să ținem neapărat cont de conturul feței, de structura și de starea părului nostru.

1.

Bretonul drept este alegerea femeilor îndrăznețe.

Aproape toate tunsorile pot avea breton. Cu toate acestea ar trebui să rețineți că bretonul drept drept nu este exact ceea ce are nevoie o doamnă de după 40 de ani. Ar fi bine să optați pentru un breton ușor, care să acopere sprâncenele.

2.

Bob.

Da, această tunsoare specială nu se demodează. Fiecare fashionista va găsi o versiune de bob care i se va potrivi. Această tunsoare se coafează destul de simplu. Puteți să vă uscați părul, ținând capul în jos și voilă, coafura este gata.

3.

4.

Carre alungit.

Doamnele cu fața rotundă ar trebui să evite această tunsoare. În rest puteți alege orice versiune și culoare.

5.

Tunsori scurte.

Principalul avantaj al unei tunsori scurte este prospețimea și efectul de întinerire. Doamnele de după 40 de ani ar trebui să încerce un pixie stilat în combinație cu o colorare complexă. Părul subțire va părea mai bogat, iar aspectul Dumneavoastră va fi mai relaxat.

6.

7.

Tunsori în scară.

Aceste tunsori sunt perfecte pentru doamnele mature, care nu sunt încă gata să renunțe la lungimea părului. Sunt foarte versatile și se coafează destul de simplu.

8.

9.

Ce tunsoare preferați? Ați avea curaj să vă schimbați imaginea?