În ce ținute vom întâlni noul an 2018 – anul câinelui?..

În noaptea de revelion nu este important doar să aranjăm o masă bogată, să cumpărăm cadouri pentru cei dragi, ci și să alegem corect ținuta pentru a-i plăcea protectorului viitorului an.

În curând va trebui să ne luăm rămas bun de la Cocoșul de Foc și să-l întâlnim cu demnitate pe Câinele Galben. Cu toții cunoaștem cât este de importantă alegerea unei ținute pentru noaptea dintre ani, astfel încât protectorul următorului an să fie dezamăgit de noi pentru aspectul nostru neglijent și culorile nepotrivite.

Experții vă vor ajuta să arătați superb de revelion și în același timp să fiți pe placul Câinelui Galben prin aspectul exterior.

Ce culori se poartă în seara de Revelion 2018

Când vine vorba de ținutele de revelion, multora le apare întrebarea privind ce culori sunt plăcute protectorului anului ce vine.

Într-adevăr, acest lucru este foarte important. Puteți întâlni anul nou în rochie, pantaloni sau chiar într-un costum elegant, dar dacă greșiți culoarea, atunci să nu sperați ca anul viitor să fie unul fericit.

Anul ce vine este anul Câinelui Galben de Pământ, respectiv însuși protectorul ne spune ce culoare să purtăm. Acest lucru însă nu înseamnă că ținutele vor fi toate la fel și toți oaspeții vor purta doar galben. Această sărbătoare este plină de culoare și un prilej de veselie, iar diferitele ținute doar îl vor bucura pe stăpânul anului 2018.

De sărbătoarea de Revelion pot fi strălucitoare nu doar jucăriile pe brad, dar și ținutele noastre. Dacă doriți să vă evidențiați, atunci puteți purta vestimentație în culori aurii. Această ținută va crea atât dvs., cât și oaspeților o stare de sărbătoare, iar sclipirea dvs. va atrage neapărat atenția bărbaților.

Deși, protectorul anului 2018 este Câinele de Pământ, nu înseamnă că veți purta doar maro. Se știe că câinilor le place să stea mult timp afară. De aceea, ținuta poate fi de orice culoare din natură. Puteți opta pentru albastru, verde, verde haki sau galben nisip.

Bărbații mai moderni, de asemenea, vor dori să-i uimească pe cei din jur. Însă nu toți bărbații vor purta asemenea culori intense. Nu vă întristați: culoarea neagră și gri nu îl vor întrista pe stăpânul anului 2018. Nu neglijați cămășile și accesoriile de culori intense. Ele vor completa de minune ținuta dvs. și vor atrage atenția celor din jur.

Accesorii pentru Revelionul 2018

Nu vă fie frică să vă decorați ținuta. Stăpânul pufos nu se va supăra dacă veți completa ținuta cu accesorii din blană. Astfel veți fi mai elegante și mai rafinate.

Dacă optați pentru bijuterii, să fie nu mai puțin strălucitoare decât hainele. Nu uitați de culorile preferate ale protectorului 2018 și atrageți mai puțină atenție accesoriilor artificiale. Va fi nepotrivit dacă veți pune accent pe anumite elemente, dar nu pe întreaga ținută.

Una dintre culorile preferate ale Câinelui Galben este culoarea aurie, astfel puteți purta bijuterii din aur. Este important ca ținuta să fie în armonie cu bijuteriile. Dacă acestea nu se potrivesc, atunci optați pentru hainele aurii, decât pentru bijuterii.

Fie ca în Noul an să fie unul de bun augur!