Ce secrete cunosc femeile trecute de 40?..

Dacă la 40 de ani credeți că totul este terminat, zâmbiți! Dacă încă nu aveți 40 de ani vă spunem că această vârstă este pur simplu cea mai frumoasă din viața unei femei. Astăzi, 40 de ani este doar un număr în pașaport. O femeie de 40 de ani poate să arate la fel ca o tânără de până la 30 de ani.

redler.ru

O femeie trecută de 40 de ani conștientizează foarte bine puterile sale și poate să-și ascundă defectele ei. Ea nu se mai joacă în jocuri periculoase și prostești, deoarece știe ce vrea.

De asemenea, această vârstă minunată are și alte avantaje deosebite!

1. Femeile trecute de 40 sunt foarte frumoase

otdohniperm.ru

Deoarece și-au acceptat aspectul lor fizic. Ele s-au învățat să-și iubească corpul, că în poți să te îndrăgostești din prima. Sunt adevărate vrăjitoare aceste femei!

2. Femeile trecute de 40 nu sunt doar niște tanti

Ele poartă fuste lungi, deoarece este frumos! Și fuste scurte, și blugi… Poartă și bijuterii, dându-le într-o parte pe cele cu pietre prețioase. Lor nu trebuie să le demonstrați că au succes și sunt bogate. Acum pe ele le interesează ca personal lor să le fie bine. Și aici se ascunde feminitatea!

3. Femeile trecute de 40 sunt foarte curioase

După perioada de „Eu știu totul!” începe „Vai, cât de multe lucruri interesante”: dansurile, sportul, călătoriile, blogurile și gătitul. Femeile de 40+ își construiesc din nou viața. Ele fac niște lucruri uimitoare: sar cu parașuta, pictează în ulei, pictează farfuriile în diferite tehnici, călătoresc lumea împreună cu iubitul. Ea reușește în toate!

4. Femeile trecute de 40 știu cel mai important din viață

Nu este ceea ce arată la televizor, scriu pe internet și povestesc la lecțiile de business. Femeile peste 40 știu să nu vorbească despre asta. Cel mai important în viață este viața însăși: ritmul, gustul, mirosul și culoarea, pentru și abilitatea de a vă bucura de fiecare zi.

5. Femeile trecute de nu 40 calculează caloriile 

Deoarece dragostea, mișcarea, interesul, inspirația și hazardul te mențin mult mai bine decât sala de sport și chirurgii plasticieni. Probabil, din acest motiv sunt atât de frumoase!

6. Femeile trecute de 40 au încetat să caute activ

Ele deja au găsit ceea de ce avea nevoie – s-au regăsit pe sine. Se pare că naturalețea lor îi atrage pe cei din jur. Iar pe bărbații adevărat cu atât mai mult!

7. Femeile trecute de 40 au învățat din nou să râdă din plin și să plângă tare

mtdata.ru

Ele s-au săturat să se închisă în sine. Ele se simt de parcă au ieșit la libertate.

8. Femeile trecute de 40 trăiesc cum respiră

Fie liniștit. fie agitat… Fie practic nu se aud, fie foarte gălăgios. Femeile trecute de 40 respiră cu ritmul vieții și trăiesc în ritmul respirației. Ele deja încep să reușească!

9. Femeile trecute de 40 știu prețul fiecărei clipe trăite

Ele reușesc peste tot și niciunde nu întârzie. De aceea ele nu se grăbesc nicăieri!

10. Femeile trecute de 40 din nou cred în mai bine

Deoarece, de obicei, cel mai rău deja s-a întâmplat! Ele au reușit să supraviețuiască pentru a crede din nou în minuni. Ele au o privire atentă, un auz fin și mâini fine. De aceea, cel mai bun abia începe.

Care este secretul lor? Ce secret cunosc femeile trecute de 40 de ani? E simplu. Ele nu mai caută și nu se luptă, ci pur și simplu trăiesc și se bucură de fiecare clipă a vieții.

Femeile trecute de 40 sunt încrezute că mai departe este mult mai interesant!