Ce se recomandă să faceți pentru a avea un păr impecabil: 9 sfaturi utile

Orice femeie dorește să arate impecabil în fiecare zi. Pentru aceasta avem nevoie, pe lângă o ținută frumoasă, o manichiură elegantă, un machiajul impecabil, și de o coafură perfectă.

Părul ca accent principal.

Punctul principal al imaginii noastre este coafura. Fiecare femeie visează să aibă un păr strălucitor ca al vedetelor din revistele de modă. Dar cum am putea obține acest efect?

Spălați corect părul.

Pentru a avea un păr frumos, se recomandă utilizarea șampoanelor și a balsamurilor cu keratină și uleiuri. Aceste componente restabilesc aportul de cheratină și hidratează părul. Puteți folosi și produse cu biotină, o vitamină care-i oferă părului strălucire și previne căderea acestuia.

Folosiți măști.

Utilizarea periodică a măștilor ne va ajuta să avem un păr frumos și strălucitor. Vă recomandăm să folosiți măștile cu aminoacizi: 1-2 proceduri pe săptămână sunt suficiente pentru a obține efectul dorit.

Folosiți produse care nu necesită clătire.

Magazinele de produse cosmetice au o gamă foarte variată de produse pentru îngrijirea părului și nu numai. Un loc important printre acestea este ocupat de produsele care nu necesită clătire: elixire și uleiuri pe bază de keratină, extracte de plante și complexe de vitamine. Aceste produse conferă strălucire părului, îl netezesc și împiedică despicarea firelor.

Care sunt factorii de care depinde strălucirea părului?

Experții consideră că părul neted pare mai strălucitor. Pentru a obține acest efect, folosiți proteine ​​și mătase lichidă care, de regulă, se aplică pe părul umed. Pentru un rezultat și mai bun, folosiți un spray cu efect de luciu și tratați capetele cu uleiuri.

Screening.

Aceasta este o procedură similară cu cea anterioară, dar diferă în compoziția aplicată. Acest produs reface și întărește părul, oferindu-i strălucire.

Bouffant.

Această procedură devine din ce în ce mai populară. Scopul principal este de a crea volum la rădăcini. Efectul durează aproximativ o lună.

Tunsoarea și culoarea părului.  

Este foarte important să mergem regulat la salon pentru a ne împrospăta coafura și culoarea.

Un alt detaliu important este volumul.

Tunsori carre și în cascadă ne vor ajuta să arătăm perfect.

Luați aminte: o coafură frumoasă în combinație cu o culoarea modernă nu ne vor lăsa să trecem neobservate.