Ce se întâmplă atunci când bărbatul lasă o femeie puternică să plece

Când o lași să plece pe femeia puternică de lângă tine, nu-ți faci ție o favoare. Ci îi faci ei o mare favoare. Pentru că o femeie puternică știe că merită mult mai mult decât un bărbat care, pur și simplu, o lasă să plece. O femeie puternică știe că ea e cel mai bun lucru care putea să ți se întâmple. Și nu vei mai găsi una ca ea.

O femeie puternică nu va permite nimănui s-o doboare. Dimpotrivă, ea se va înălța tot mai sus și mai sus.

Pentru că indiferent de câte ori i s-au pus piedici, ea nu v-a sta mult la pământ.

O femeie puternică va avea inima frântă de multe ori. Și ea va suferi, va simți. Nu se va preface că totul e bine, nu va afișa zâmbete false. Își va vindeca singură rănile. Iar atunci când va fi pregătită, nu se va mai întoarce niciodată în trecut. Ea îl va da uitării și-l va uita pe bărbatul care i-a pricinuit atâta suferință. Și nu va mai vărsa nici o lacrimă pentru cel care a fost atât de naiv să nu înțeleagă ce are de pierdut.

Iată de ce, atunci când lași să plece o femeie puternică din viața ta, îi oferi de fapt libertatea.

Pentru că ea nu are nevoie de bărbat pentru a trăi. Dar mai ales, nu are nevoie de un individ mincinos și egoist. În adâncul inimii, ea crede că va întâlni cândva pe cel care o va aprecia după cum merită și pentru care va fi soarele, cerul și pământul.

Așadar, nu crede că te va implora să se întoarcă. Nu-ți va mai bate la ușă și nici nu va încerca să te facă gelos.

Și-apoi, ei nici că-i pasă că te gândești acum la ea.

Iată de ce, data viitoare când o vei zări râzând în hohote în compania prietenilor și cucerindu-i pe toți cu zâmbetul ei fermecător, să știi că acesta este adevărul. Ea nu se preface. Este într-adevăr fericită. Fără tine. Și ar fi bine să-ți intre în cap acest lucru. Ai lăsat-o să plece. Iar ei îi este acum mult mai bine.

Să nu crezi că va fugi din nou după tine. Și nici să nu-ți imaginezi că îți va telefona la miez de noapte, plângând și spunând că îi este dor.  Sau că te va implora să vă împăcați.

Băiete, inima ei e mai mare decât îți poți închipui.

E minunată și uimitoare, așa cu tu nu vei putea fi vreodată.

Ea este propriul său soare, cer și pământ.