Ce se întâmplă când lași să plece o femeie puternică

Atunci când lași o femeie puternică să plece, nu-ți faci ție o favoare, ci ei. Pentru că o femeie puternică știe că ea merită mai mult decât un bărbat care nu are nevoie de ea. Ea știe că va găsi ceva mai bun și știe că tu nu vei găsi ceva mai bun.

O femeie puternică nu îi va permite unui băiat prostuț să o înfrângă. Nu, ea se va ridica tot mai sus și mai sus.

Unei femei puternice îi va fi frântă inima. Ea își va permite să sufere, să trăiască momentul. Ea nu se va preface că totul e bine, nu va împărți zâmbete false. Ea se va vindeca, iar după asta nu va mai reveni la ce a fost în trecut. Ea va uita de acel băiat ce a făcut-o să sufere. Și nu va mai vărsa nici o lacrimă pentru cel ce nu a înțeles la timp ce pierde.

De aceea atunci când vei lăsa o femeie puternică să plece, tu de fapt o vei elibera. Căci ea nu are nevoie de un băiat mincinos și egoist, care se gândește numai la binele său. Ea crede în inima sa că într-o bună zi îl va găsi pe cel ce o va aprecia și o va iubi din toată inima.

De aceea să nu te aștepți că ea te va implora să te întorci. Ea nu îți va bate la ușă, nu va încerca să te facă gelos. Ei îi va fi absolut indiferent de ce crezi tu despre ea.

De aceea când o vei mai vedea zâmbind în compania prietenilor ei, să știi că acela e adevărul, că ea nu se preface. Să știi că ea într-adevăr e fericită. Fără tine.

Să nu crezi că ea va alerga după tine ca un cățel. Nu îți imagina cum vine la tine la miezul nopții plângând că îi e dor de tine.

Ba mai mult: să știi că ea are o inimă mai mare decât vei avea tu vreodată!