Ce se ascunde în spatele acestor imagini – fotograful ne dezvălui toate secretele sale!

Keylob Castellon este un tânăr fotograf, din Calipatria, California. El dezvăluie secretele creării unor fotografii de succes. Acesta demonstrează că datorită trucurilor utilizate în photoshop, orice fotografie poate fi transformată într-o mică capodoperă de artă. Keylob nu ezită să arate adevărul, ce totuși se ascunde în spatele acestor fotografii fascinante. Pentru a adăuga în aceste imagini puțin farmec, doar este nevoie de a ști cum să lucrezi cu programele editare a fotografiilor. Vă invităm să descoperim talentul lui Keylob în imaginile de mai jos:

1. Fotograful alege locații obișnuite pentru fotografii: supermarketuri, parcări în apropierea centrelor comerciale și mai fotografiază chiar în tufișurile din apropierea casei.

2. El demonstrează că principalul lucru este modul în care fotograful vede imaginea finală.

3. Datorită reprezentării vizuale, imaginea se schimbă cardinal și devine o parte a realității, create de fotograf.

4. Uneori modelele fotografului trebuie să stea în poziții incomode, dar lucrul acesta rămâne în culisele procesului de lucru.

5. 

6. Fotograful lucrează asupra unui material video, despre modul în care procesează fotografia, pentru ca alți utilizatori să cunoască unele secrete.

7. Keylob are 333 de mii de followers pe pagina sa de Instagram. Ei toți adoră munca fotografului.

8. 

9. Modelul preferat a lui Keylob este prietena sa.

10. 

11. Doar priviți cum arată această fotografie în plin proces de lucru.

12. 

13. 

14. Cum credeți dvs, ce este mai important: să puteți fotografia sau să lucrați cu programele de editare a fotografiilor?

Keylob Castellon a dovedit încă o dată faptul, că nu trebuie să credeți în tot ce vedeți. Cum vă par lucrările acestui fotograf? Care fotografie v-a plăcut cel mai mult?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.