Ce să purtați vara în oraș: 10 ținute comode și stilate pentru doamnele mature

Femeile peste 50 de ani se străduiesc să fie mereu stilate și să arate mereu impecabil.

Vă propunem să aflăm împreună care sunt ținutele în care vă veți simți minunat în această vară.

Optați pentru ținute colorate. Tandemul pantaloni verzi, bluză cu imprimeu geometric, geantă roșie și sandale negre arată impresionant, dar, în același timp, discret.

Pentru a adăuga șic unei ținute deschise la culoare, completați-o cu încălțăminte cu imprimeu de șarpe. Eșarfa delicată adaugă prospețime ținutei.

Vara nu ne putem lipsi de costumele cu pantaloni. Doamnele mature le iubesc pentru simplitatea și lejeritatea lor. Costumele de vară sunt, de obicei, cusute din stofe care respiră, precum bumbac, mătase sau in.

Rochia nu trebuie să fie doar frumoasă, feminină, ci și confortabilă. O pereche de sandale și un clutch sunt o completare cu succes a unei ținute casual de vară.

Garderoba femeii moderne are o mulțime de piese cu imprimeu care se încadrează ușor în stilul urban. O pereche de pantaloni în carouri mici arată minunat cu o cămașă simplă albă și sandale comode.

Puteți alege și haine cu imprimeu de mărime medie. Completați acest look casual cu ghete sau adidași.

Rochiile din șifon uimesc prin lejeritatea, rafinamentul si tandrețea lor. Aceasta este o soluție excelentă pentru verile fierbinți. Încălțămintea aleasă adaugă caracter practic imaginii.

Bluzele sunt un element esențial al garderobei feminine. Nuanța de muștar se potrivește bine cu pantalonii de culoare deschisă.

Bluzele colorate vi se potrivesc de minune, iar pantalonii albi vor sublinia în mod favorabil pielea bronzată și vă vor întineri.

Această rochie cu mâneci cu volane și accent pe talie este perfectă pentru sezonul cald. Sandalele de culoare aurie vor face aspectul mai practic, în timp ce culoarea albă și detaliile colorate de pe rochie vor reîmprospăta și diversifica aspectul de zi cu zi.