Ce să purtați în sezonul de vară 2019-2020? Moda de vară – cele mai bune idei și ținute stilate!

Ajunul sezonului cald, a vacanței de vară, conform multor opinii, este perioada în care ar trebui să vă revizuiți și înnoiți garderoba. Desigur, fiecare femeie are multe lucruri rămase din sezonul trecut, pe care vor fi bucuroase să le poarte. Dar, în ciuda acestui fapt, nu există nici o îndoială că merită să vă alintați puțin cu noile stiluri pentru vara viitoare. Tendințele vestimentare vor fi foarte diverse. Deci, este puțin probabil că veți întâlni dificultăți în alegerea ținutelor și nu veți ști cum să vă îmbrăcați elegant.

Dacă inovațiile în modă sunt străine și necunoscute pentru dvs și vă este dificil să vă decideți ce să purtați vara aceasta, am decis să vă oferim răspunsul nostru la această întrebare. Cel mai bun sfat pentru formarea de noi ținute vor fi pozele prezentate mai jos. Acestea întruchipează o selecție a celor mai elegante tendințe ale modei în sezonul de vară.

Ce se poartă vara 2019-2020: Tendințe actuale în stilul floral al îmbrăcămintei. 

Vara deseori se asociază cu flori drăguțe, fermecător mirositoare și neobișnuit de frumoase. Anume cu hainele cu ornamente florale, pe care designerii le recomandă să fie purtate în timpul verii. Este frumos să purtați atât haine simple cu flori mici, cât și modele frumoase de îmbrăcăminte, decorate cu flori mari.

Dacă nu știți cum să vă îmbrăcați vara acesta, atrageți atenția la imprimarea florală, decorații florale, dantele făcute din cele mai fine flori. Rochiile, fustele, topurile, bluzele și costumele de baie în stil floral vor arăta deosebit de frumos.

Ce se poartă în vara 2019-2020: look-uri originale în stilul color block și monocrom. 

Anume în vara aceasta, conceptul de bază în alegerea ținutelor este schema de culori. Combinația originală de roz și portocaliu, negru și roșu, albastru și roz, violet și roșu, galben și roșu, verde și bej, precum și multe alte opțiuni vă vor permite să vă arătați personalitatea în imagini luminoase și extraordinare.

Aderenții de minimalism și eleganță în culori vor dori imagini de vară monocrome în alb, albastru, violet, verde, galben, lime, fucsia, mentă și alte culori de lux. Combinarea unor articole similare nu este dificilă, principalul lucru este studierea atentă a potrivirii culorilor într-un singur set și combinarea texturilor corespunzătoare. În plus, nu uitați să purtați diverse accesorii originale în timpul verii, care în look-ul total vor arăta foarte armonios. Un exemplu de look total perfect monocrom poate servi un costum de vară frumos, cu pantaloni.

Ce să purtați în vara 2019-2020: tendințe în printuri și decoruri. 

Moda de vară va aduce ceva nou în dulapul femeii sau ceva din trecut care a fost bine uitat. De exemplu, un print animal, dungi, carouri sau bulinele vor fi din nou relevante.

Volanele și pliurile frumoase vor continua să împodobească îmbrăcămintea de vară a femeilor. Un aspect original articolelor vestimentare va fi redat de materialele plastice, țesăturile translucide și franjurile. În mod neașteptat, paietele au revenit în modă pentru primăvară-vară. Mai recent, astfel de elemente au fost un avantaj al costumelor de seară și scenice. Astăzi, designerii introduc decoruri lucioase în hainele de zi cu zi.

Pentru iubitoarele de stil stradal și casual, avem vești bune. În tendință sunt tricourile, topurile și bluzele cu tot felul de inscripții, etichete de marcă, precum și personaje frumoase din desene animate și filme. Dacă vă așteptați la haine din noile colecții, atunci designerii au oferit mâneci pufoase cu volane, modele asimetrice de fuste, rochii, bluze și alte haine libere, croite asimetric.

Ce să purtați în sezonul cald 2019-2020: combinați seturi interesante pentru vară.  

Privind selecția noastră de poze, veți vedea că puteți crea o mulțime de seturi diferite, care pot fi combinate cu ușurință. În costumele de vară moderne, puteți combina elemente din diferite stiluri, mai multe texturi într-un singur ansamblu. Respectați o abordare individuală, creând aspectul Dvs unic de vară.

În această vară, stiliștii recomandă alegerea pantalonilor Palazzo cu bluze, tricouri și topuri, pantaloni confortabili de model banana cu tricouri. Se vor adăuga, fără îndoială, în garderoba Dvs și pantalonii scurți, modele sportive și clasice de pantaloni scurți cu talie înaltă, cu buzunare etc. Apropo, pantalonii largi 7/8 vor fi la modă în această vară, deci nu ezitați să experimentați cu acest stil, pentru a crea o imagine actuală, în stil stradal.

Când căutați răspunsuri pentru Dvs, ce să purtați în timpul verii, atrageți atenția la ținutele cu fuste clopote, plisate și cele parte peste parte. Evaluați impecabilitatea și autosuficiența salopetelor de vară, reprezentate în diverse variații de zi, seară, precum și modele cu pantaloni scurți.

Când, dacă nu vara, vă puteți permite să vă dezgoliți frumos spatele, umerii sau să procurați o haină cu un decolteu luxos. Permiteți-vă să alegeți o bluză în această versiune, combinând-o cu fuste, pantaloni scurți, pantaloni și blugi în stilul Dvs preferat. Veți fi cea mai atrăgătoare femeie!

Dacă doriți mai multe idei despre vestimentația modernă pentru vară și cum să vă îmbrăcați elegant, priviți imaginile de mai jos. Creați-vă stilul de vară! Iată cele mai moderne ținute pentru sezonul cald 2019-2020:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

16. 

17. 

18. 

19. 

20. 

21. 

22. 

23. 

24. 

25. 

26. 

27. 

Vă dorim să fiți frumoase mereu!