Ce să îmbrăcăm în această primăvara pentru a avea un aspect proaspăt și tânăr

Primăvara este momentul în care pe lângă natura înfloresc și toate femeile.

Actualizarea garderobei pentru acest sezon necesită o abordare foarte atentă. De aceea ar trebui să studiem tendințele modei și să alegem haine care ne subliniază avantajele siluetei.

1.

2.

Rochii.

Cu ajutorul rochiilor femeile își exprimă individualitatea și își ascund unele mici imperfecțiuni ale siluetei. Alegeți modele asimetrice sau parte peste parte, din cu model geometric mic.

3.

4.

5.

6.

Haine de piele.

Hainele de piele vă vor ajuta să obțineți ținute elegante și stilate. În sezonul de primăvară sunt perfecte gecile de piele, rochiile A-line sau fustele creion, care se încadrează cu ușurință în orice stil, atât de birou, cât și pentru fiecare zi.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Pantaloni.

Pantalonii de culori deschise vor fi în trendul sezonului. Îi putem combina cu orice element de garderobă: cardigane, geci, cămăși și bluze și pulovere.

Doamnele cu forme ar trebui să fie atente atunci când aleg astfel de pantaloni deoarece adaugă volum.

14.

Bluze.

Bluzele ar trebui să fie în garderoba fiecărei femei. Doamnele mature ar trebui să țină cont de câteva reguli pentru alegerea unei bluze:

— acordați preferință modelelor monocromatice;

— completați bluzele cu accesorii: eșarfă, curea;

— alegeți bluze din țesături fine, curgătoare.

15.

Cardigane.

În această primăvară stiliștii ne recomandă să purtăm cardigane. Sunt potrivite pentru orice tip de siluetă, ne țin de cald pe vreme răcoroasă și sunt la modă în acest sezon.

Iată care sunt modelele acestui sezon:

— scurte și lungi;

— cardigane cu mâneci lungi sau scurte sau chiar fără mâneci;

— cardigan-pelerină și altele.

16.

17.

Pentru a arăta minunat în această primăvară alegeți modele care să se combine cu majoritatea articolelor de garderoba Dumneavoastră.