Ce rujuri să folosiți pentru a reîmprospăta fața, fără a arăta mai în vârstă: urmăriți selecția de culori! 

Rujul este un obiect indispensabil din trusa cosmetică a oricărei femei. Acesta vă poate face să arătați imediat bine, iar uneori nu face decât să vă ofere senzația de confort. Se întâmplă, de asemenea, că nu sunteți obișnuită să purtați o anumită nuanță și vi se pare că nu vi se potrivește deloc. Dar de multe ori veți deveni doar ostatici ai imaginii obișnuite și tot ce e nou provoacă disconfort și incapacitatea de a accepta provocarea. Vă prezentăm mai jos o selecție a celor mai actuale culori de rujuri, care cu siguranță se merită încercate. Iată care sunt acestea:

1. Rujuri în culori neutre naturale (cu excepția nuanțelor bej, care fuzionează cu culoarea pielii).

Se potrivesc absolut tuturor femeilor. Cel mai important lucru este de a alege nuanța potrivită. În scopul de a oferi buzelor vizual volum, pe partea de sus a buzei, puteți aplica un luciu transparent sau ulei de buze. Uleiul de buze, de exemplu Catrice cu nuanțe diferite, poate fi folosit și fără orice alte rujuri.

2. Ruj de culoare roșie

Pentru cei care spun că nu li se potrivește rujul de culoarea roșie: poate că nu ați reușit să alegeți nuanța perfectă care este potrivită pentru dvs? Nu ezitați să experimentați în favoarea unei imagini irezistibile.

3. Rujuri din gama de roz

Aici este important de a alege nuanțe blânde, care sunt cele mai apropiate de culoarea buzelor dvs.

În stânga imaginii de mai sus am adăugat în mod special o nuanță care aproape se îmbină cu pielea. Unor femei li se potrivește perfect o astfel de nuanță. Iar dacă adăugați un pic de strălucire pe partea de sus a buzei, puteți face vizual buzele mai voluminoase.

Iată încă două selecții suplimentare pentru compararea vizuală a nuanțelor:

Indicații:

– Culorile marcate cu acest simbol ”v” sunt potrivite pentru multe femei. Principalul lucru este să alegeți corect nuanța.

– Culorile marcate cu ”x” – nu se potrivesc multor femei și este foarte dificil să alegeți nuanța potrivită. Cu rujuri maro închis, femeile arată adesea mult mai în vârstă și există un procent foarte mic de femei cărora le convine cu adevărat. În ceea ce privește rujurile portocalii, albastre și roz-saturate – nu am întâlnit încă femei care cu adevărat li se potrivește și arată frumos.

– Culorile marcate cu ”?” – aceste rujuri se potrivesc, dar nu la multe femei. Aici trebuie să selectați individual pentru fiecare tip de aspect.

Dorim să subliniem câteva puncte importante:

– Nu obligăm pe nimeni să se răzgândească sau să-și schimbe opinia.

– Aceste informații vă sunt oferite cu drag, iar dvs decideți dacă le urmați.

– Ați putea fi de acord sau nu. Fiecare persoană are propria opinie și aveți dreptul să o împărtășiți.

– Înțelegem că toată lumea poate avea gusturi și opinii diferite și acest lucru este normal.

Să fiți frumoase mereu!