Ce pot purta doamnele trecute de 40: 14 ținute stilate, selectate cu atenție și dragoste!

Să purtați haine pentru adolescenți și să arătați ca o domnișoară sunt lucruri complet diferite. Sunt cazuri când unele doamne arată excepțional și pot întruni ambele opțiuni. Dar, de obicei, purtând haine pentru adolescenți veți risca să păreți mai în vârstă. Dacă veți opta pentru ținute corespunzătoare și veți reuși să arătați ca o domnișoară, veți fi foarte apreciată.

Ca să arătați mereu impecabil și să păreți mai tânără, ar fi bine să apelați la sfaturile prețioase ale stiliștilor.

1. Nuanțele deschise sunt foarte elegante

Hainele de culoare albă vă vor face să păreți foarte tinere. Această proprietate o au și alte nuanțe deschise. Nuanțele bej sunt însă o excepție deoarece în haine de culoare bej veți arăta mult mai în vârstă. Îmbrăcămintea albă este un fundal excelent pentru accesorii originale. Vara sunt perfecte accesoriile de culoare galbenă, coral, turcoaz.

Optați pentru stofele naturale precum inul și bumbacul. Puteți purta rochii, pantaloni sau fuste. Completați-vă ținutele cu accesorii la modă. Gențile și pălăriile de paie sunt foarte actuale. Alegeți ochelari de soare cu rame originale și purtați mereu încălțăminte comodă cu toc stabil.

2. Îmbrăcăminte în stil sport și blugi

Stilul sportiv și blugii sunt potriviți pentru orice vârstă. Alegeți un model în care vă veți simți comod. Vara este bine să purtați blugi de culoare deschisă. Este important să alegeți o pereche de blugi care să fie la modă, pot fi chiar și cu găuri.

Dacă veți alege să purtați un tricou alb și blugi, veți arăta perfect. Seara completați-vă ținuta cu o scurtă de culoare închisă. Încălțămintei: optați pentru o pereche de adidași sau de balerini.

În acest sezon se poartă blugi, cămăși, scurte. În următoarele imagini veți vedea câteva ținute de acest fel. Alegeți stilul clasic și minimalist pentru a vă crea niște ținute impecabile.

Este foarte important ca să vă simțiți comod în ținutele alese.

3. Stilul Boho

Boho este foarte popular în acest an. Acest stil se potrivește perfect tuturor și este un stil care vă va scoate în evidență feminitatea. Trebuie să țineți cont de noutatea sezonului: pantaloni și fuste din piele precum și hainele cu franjuri care sunt foarte actuale.

Acest stil este unul foarte versatil și potrivește oricărui tip de siluetă. Dacă aveți câteva kilograme în plus, optați pentru hainele libere. Dacă sunteți suplă, vă veți pune în evidență corpul frumos.

Nuanțele pe care se recomandă să le alegeți ar trebui să se încadreze în cele clasice precum maro, albastru, turcoaz, negru, alb.

Trebuie să aveți în garderobă îmbrăcăminte de diferite stiluri pe care să le purtați în funcție de starea de spirit pe care o aveți.