Ce poate spune luna nașterii despre copilul tău?

Astrologii cred că luna de naștere a unui copil determină caracterul său. În opinia lor, fiecare dintre cele 12 luni are caracteristici unice. Poate că această informație vă va ajuta să înțelegeți mai bine copilul dumneavoastră!

1. Copiii născuți în luna ianuarie.

Copiii născuți în luna ianuarie au tendința să se maturizeze mult mai repede și se comportă natural! Părinții nu vor trebui să stea tot timpul lângă ei ca să se asigure că și-au făcut temele pentru acasă.

Copiii născuți în ianuarie sunt foarte ambițioși și muncitori, dar în același timp sensibili. Întotdeauna au nevoie de timp pentru a-și reveni după ce au suferit.

2. Copiii născuți în luna februarie.

Copiii născuți în februarie sunt foarte creativi, originali și se evidențiază printre alți copii. De regulă, acești copii învață și absorb informația foarte repede.

De la o vârstă fragedă, acești copii țin la independența sa și se revoltă dacă sunt limitați în ceva.

3. Copiii născuți în luna martie.

Copiii născuți în luna martie sunt timizi, reținuți și au o intuiție foarte bună. Sunt foarte sensibili și le este frică de multe lucruri: de la monștrii din poveste până la sunetele puternice.

Atunci când trăiesc emoții negative, devin foarte iritați, de aceea părinții ar trebui să aibă grijă de confortul lor psihologic.

4. Copiii născuți în luna aprilie.

Acești copii sunt activi, energici și iubesc să-și asume riscuri, așa că părinții trebuie să aibă permanent grijă de ei. În adolescență, le place să experimenteze și pot fi greu de controlat. Dar cu un astfel de copil, nu te plictisești!

5. Copiii născuți în luna mai.

Copiii născuți în luna martie sunt buni organizatori, practici și consecvenți. Ei adoră lucrurile materiale, hainele frumoase, dulciurile și mâncarea gustoasă.

E ușor să-i enervezi, dar le trece repede supărarea.

6. Copiii născuți în luna iunie.

Copiii din iunie sunt foarte ageri. Ei își exprimă gândurile la fel de bine atât verbal cât și în scris. De mici știu să lucreze la calculator și să citească. Copiii născuți în iunie sunt actori desăvârșiți.

7. Copiii născuți în luna iulie.

Copiii din iulie sunt sensibili și receptivi față de sentimentele și emoțiile altor persoane și au nevoie de multă atenție. Își iubesc foarte mult familia și ar face orice pentru a o proteja. Le place să desfacă electrocasnicele.

8. Copiii născuți în luna august.

Copiii din august urăsc critica și adoră să se afle în centrul atenției. Lăudați-i mai des și atunci se vor comporta cu voi cu dragoste și respect. Sunt gata să se încreadă părinților, dar vor cere aceeași atitudine din partea lor.

9. Copiii născuți în luna septembrie.

Acești copii sunt perfecționiști chiar din fașă. Uneori pot fi tare încăpățânați când vor să-și atingă scopul. Ei sunt fericiți atunci când pot ajuta cumva pe alții. Au mereu grijă de bătrâni și de animalele fără adăpost.

10. Copiii născuți în luna octombrie.

Din moment ce copiii născuți în octombrie văd simultan cele două fațete ale monedei, este dificil pentru ei să ia decizii pe cont propriu. Sunt imprevizibili, și pot face față cu ușurință emoțiilor negative.

Pot minți ușor, dar niciodată nu vor înșela.

11. Copiii născuți în luna noiembrie.

Copiii născuți în luna noiembrie sunt foarte curioși și cu siguranță vor ajunge la esența lucrurilor care îi interesează. Le plac ghicitorile și jocurile de inteligență și dragostea lor față de cărți nu are margini.

Deoarece acești copii sunt foarte emotivi ajung ușor în extreme.

12. Copiii născuți în luna decembrie.

Copiii născuți în luna decembrie trăiesc în lumea lor de basm. Le place să învețe și profesorii devin adesea prieteni buni pentru ei. Au simțul umorului bine dezvoltat, care îi ajută să atragă cu ușurință oamenii.

Corespunde această descriere cu caracterul copilului dvs? Spuneți-ne în comentarii!

error: Content is protected !!