Ce parte a corpului o speli în primul rând când faci baie? Asta spune multe despre personalitatea ta!

Știați că în funcție de partea corpului pe care o spălați în primul rând atunci când faceți duș se pot determina multe din trăsăturile personalității dvs.? Vă îndoiți? Atunci urmăriți articolul de mai jos!

Pieptul

Sunteți o fire foarte practică, directă, care nu iubește să discute amănunte inutile. Confortul este foarte important pentru dvs.

Vă iritați repede atunci când cineva vă sustrage de la o activitate importantă și nu suportați când cineva vă contrazice. Sunteți un bun partener de viață. Iar cel mai potrivit partener pentru dvs. ar fi cel care își spală în primul rând părul.

Fața

Banii sunt foarte importanți pentru dvs., de aceea sunteți gata la multe sacrificii de dragul lor.

Considerați că prietenia este un fenomen trecător, iar viața este o permanentă luptă. Cei din jur adesea nu vă pot înțelege, dar dvs. nu sunteți deranjat de acest fapt.

Sunteți foarte egocentric, de aceea relațiile dvs. de cuplu sunt destul de dificile. Cel mai potrivit partener pentru dvs. va alege din această listă punctele “locurile intime” sau “altele”.

Subsuorile

Sunteți un om harnic și de încredere. În general aveți priză la alți oameni, căci sunteți deschis la dialog și îi ajutați mereu pe cei din jur.

Vi se întâmplă de multe ori să aveți probleme din cauza că vă este greu să deosebiți când oamenii sunt sinceri și când nu.

Cel mai bun partener al dvs. ar alege punctul “umerii”.

Părul

Sunteți o fire artistică, obișnuiți să visați, dar totodată aveți capacitatea de a atinge niște înălțimi pe care alții nici nu și le pot imagina. Nu sunteți foarte constant, dar în schimb depuneți mult efort pentru a atinge scopurile pe care vi le propuneți.

Banii nu sunt importanți pentru dvs. Prietenii au un rol important în viața dvs., dar în rândul lor ajung doar oameni inteligenți și creativi. Talentul este principalul atu al dvs.

Sunteți un partener de viață foarte bun, căci vă străduiți să o faceți fericită pe persoana de lângă dvs. Respectiv partenerul cel mai potrivit pentru dvs. ar alege din această listă punctele “pieptul” sau “locurile intime”.

Locurile intime

Sunteți o fire retrasă, care duce lipsă de încredere în sine. Nu aveți foarte mulți prieteni, iar oamenii străini vă consideră plictisitor. Dvs. duceți lipsă de perseverență, de regulă cedați la primele obstacole apărute.

În schimb aveți capacitatea de a manifesta niște sentimente autentice, de aceea relațiile de cuplu sunt foarte armonioase. Partenerul perfect pentru dvs. ar opta pentru punctele “față” sau “păr”.

Umerii

Sunteți un om ratat, care nu poate duce nimic la bun sfârșit. Cei din jur nu vă iubesc, iar dvs. petreceți de obicei timpul în singurătate.

Acest tip de oameni de multe ori își găsesc liniștea în jocuri de noroc sau în consumul de alcool. Lumea din jur este insuportabilă pentru dvs., iar banii și puterea au un rol crucial, deși probabil nu veți ajunge să faceți vreodată rost de acestea.

Același lucru se poate spune și despre relația dvs. de cuplu. Șansele sunt ceva mai ridicate dacă partenerul dvs. ar alege punctul “subsuori”.

Altele

Sunteți un om mediocru pentru cei din jur, căci ei de obicei nu văd atuurile dvs. Ar trebui să fiți mai îndrăzneț și să vă valorificați potențialul.

În adâncul sufletului sunteți un om foarte plăcut, lipsit de vicii grave. În relațiile de cuplu de asemenea nu vă ajunge voință să puneți în practică ideile frumoase pe care le aveți. Partenerul cel mai potrivit pentru dvs. ar alege punctul “fața”.