Ce pantaloni să alegeți în primăvara anului 2021, ca să fiți într-un pas cu moda? 

Alegerea pantalonilor pentru orice sezon este întotdeauna un subiect ce necesită mai multă atenție, nu cumva să alegeți un articol irelevant sau nu atât de versatil. Vorbim despre o pereche de pantaloni care ar putea sta în garderoba dvs fără nici un folos, care până în fine nu vă va aduce bucurie.

Pentru a nu face o astfel de greșeală, vă invităm să vizualizați împreună cu noi acest articol, despre cele mai populare modele de pantaloni, pe care designerii de modă ne sugerează să-i purtăm în primăvara anului 2021.

1. Pantaloni Banana

Pantalonii banana apar pe podium deja nu primul an. Dacă încă nu v-ați pricopsit cu o pereche de astfel de pantaloni populari, este timpul să vă gândiți la un nou articol versatil!

1.1

1.2

2. Stilul anilor ’80, cu talia înaltă

Talie înaltă, pliuri și o croială liberă – toate aceste accente revin din anii ’80. Puteți purta astfel de pantaloni cu tricouri cu gât, cămăși tip oversize, topuri, tricouri în stil lenjerie și jachete.

2.1

2.2

2.3

3. Pantaloni de tip Culottes

Cine și ce n-ar spune, dar pantalonii de tip culottes rămân în trend și pentru sezonul următor. Apropo, sunt relevanți nu numai cei din bumbac, lână, tweed, crep satinat, ci și din denim și piele artificială. Purtați acești pantaloni cu un pulover scurt, o jachetă oversize sau un top monocromatic.

3.1

3.2

3.3

4. Pantaloni cu elastic în talie

Tom Ford sugerează să purtați pantaloni cu elastic în talie anul acesta. Este dificil să renunțați la o astfel de tendință, deoarece comoditatea este pe primul loc!

4.1

4.2

5. Nuanțe pastelate

Anul acesta, nu numai nuanțele clasice modeste sunt în tendință, ci și ultra-intense (roz neon, galben, violet, verde deschis) și naturale (muștar, verde proaspăt, albastru ceresc). De asemenea, designerii au folosit activ nuanțele pastelate în colecțiile lor. Pantaloni cool în aceste nuanțe pot fi văzuți, de exemplu, în colecția mărcii Chloé.

5.1

5.2

5.3

6. Pantalonii clasici

Pantalonii clasici însoțesc colecțiile de modă de la an la an. În primăvara anului 2021, puteți include astfel de pantaloni nu numai în ținute clasice, ci și să experimentați cu combinații originale. Sunt permise: pantofi sport, detalii în multe straturi, culori vii, tricouri imprimate, hanorace.

6.1

6.2

6.3

7. Pantaloni de piele

Articolele vestimentare din piele au pătruns activ în garderoba noastră. Anul acesta, la sigur purtăm pantaloni, fuste, jachete oversize și total look-uri din piele.

Pantalonii din piele din primăvara anului 2021 vor arăta cool cu ​​o cămașă în stil bărbătesc, hanorac și desigur, pulover. Combinați-i cu o jachetă, palton, geacă bomber. Veți arăta superb și elegant.

7.1

7.2

8. Denim, denim și iar denim

Păi, cum fără blugii preferați? În primăvara 2021, purtăm la sigur blugii boyfriend, mom-jeans, blugi tip culottes și alte stiluri largi. Puteți include și blugii clasici în garderoba de bază, dar să fie cu talia înaltă. Partea de jos a blugilor fără cusătură sau suflecat de largi jos sunt bineveniți.

8.1

8.2

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!