Ce păcat! În dulăpioarele din bucătărie domnește haosul, iar gospodinele nici nu bănuiesc că…

O bucătărie bine organizată pare a fi un ideal de neatins. Orice gospodină visează să aibă în bucătărie o ordine impecabilă, dar realitatea e cu totul alta… Dar eu am fost o dată într-o astfel de bucătărie.

O fostă colegă de serviciu de a mea este o adevărată idealistă. Nu am văzut-o niciodată să facă ceva de mântuială, niciodată nu am întâlnit un om la fel de atent și pedant ca ea. Ea își organizează bucătăria în așa fel încât atunci când ea nu prepară bucate, pe masă și pe alte suprafețe nu se află nimic. Adică absolut nimic!

Toate tacâmurile, ustensilele, vesela, produsele alimentare și celelalte mărunțișuri stau la locul lor. Cum a reușit să facă asta? Această femeie pare să fie o vrăjitoare… Cred că eu nu voi reuși niciodată să ajung la o astfel de ordine.

Dar există anumite trucuri care pot fi de folos pentru eficientizarea spațiului în bucătărie. Iată cum puteți face față mulțimii de veselă! Fiecare caserolă își are un loc dedicat în bucătărie…

Cum organizezi eficient bucătăria

Idei pentru depozitarea compactă a caserolelor

1. Dulăpioarele din bucătărie vor fi mult mai utile dacă le separați pe zone. În acest fel e mult mai ușor să găsești de ce ai nevoie, căci totul e sortat după mărime și e mereu la îndemână!

порядок на кухне советы

2. O idee minunată!

порядок на кухне идеи

3. Depozitați lucrurile mari separat de cele mici.

посуда на кухне

4. Cu ajutorul separatoarelor capacele pot fi transferate într-un alt univers.

как организовать кухню

5. Țineți minte suporturile din plastic pentru casete și CD’uri? Acestea ar fi foarte utile în bucătărie! Fixați un astfel de suport de ușița dulapului și nu veți mai pierde capacele niciodată!

порядок на кухне фото

6. Cândva aici își aveau locul CD’urile. Dar de atunci lucrurile s-au schimbat radical!

идеи для кухни фото

7. Coșuri suspendate din plastic! Am nevoie urgent de vreo 10 bucăți…

порядок на кухне фото

8. Ordinea nu este veșnică, ea trebuie menținută. Iar răsplata pentru acest efort este economie de timp și o stare psihologică benefică. Nu este nevoie să pierzi timp căutând ceva și nu te stresezi din cauza haosului…

посуда на кухне фото

9. Ideile de organizare a spațiului sunt atât de simple, dar cât de mult ne simplifică viața!

посуда на кухне

La ce alte trucuri și artificii apelați dvs. pentru a menține ordinea în bucătărie?