Ce nu ai voie să faci în casa ta: 10 interdicții importante

Învățătura antică feng shui te va ajuta să-ți organizezi spațiul casei și să-l faci armonios. Pentru a nu atrage în viața ta fluxuri de energie negativă, ține cont de aceste interdicții importante, și casa ta va deveni un loc de regenerare a forței vieții și energiei.

Spațiul propriei case este important pentru fiecare om. Pentru a te simți mereu protejat și în siguranță, pentru a-ți restabili forțele și a trăi în armonie cu tine și cu cei ai casei, urmează aceste recomandări ale învățăturii feng shui. Cunoașterea dobândită și verificată de secole te va ajuta să ții la distanță orice energie negativă și să umpli spațiul casei cu energie pozitivă.

10 interdicții principale feng shui

Interdicția 1.

Evită plasarea oglinzii vis-à-vis de ușa de la intrare. Căci în acest mod nu permiți trecerea energiei în casa ta. De asemenea, o influență negativă în relația conjugală o are oglinda plasată în dormitor. Se consideră că oglinda atrage în acest mod adversari în relația dintre soți. În celelalte încăperi, oglinzile nu au nici o influență nefastă. Totodată, este foarte important de înlăturat din casă oglinzile cu defecte și fisuri. Este recomandat ca în casă să existe o oglindă care să reflecte persoana în întregime, nu pe părți.

Interdicția 2.

Nu plasa niciodată coșul de gunoi la ușa de la intrare. Orice praf, murdărie și gunoi inutil otrăvesc energia spațiului, provocând daune ireparabile sănătății și aurei energetice a locatarilor. Scapă de lucrurile inutile, eliberând spațiul pentru noi achiziții utile și frumoase, care vor apărea în curând în casa ta.

Interdicția 3.

Repară toate lucrurile defectate pe care intenționezi să le mai utilizezi. Iar obiectele care nu pot fi reparate, aruncă-le fără milă și întârziere. Acest lucru te va ajuta să scapi de energia negativă, atrăgând fericirea și abundența. În plus, elementele deteriorate duc la mai multe certuri și conflicte. Doctrina feng shui spune că orice lucru sau obiect defect pe care îl aruncăm, elimină o problemă din viața noastră, luând-o cu sine. Acordă o atenție deosebită robinetelor și țevilor care curg. Curgerea constantă de apă nu ajută la sporirea fericirii în casa ta, deci, orice scurgere trebuie să fie oprită cât mai repede posibil.

Interdicția 4.

De asemenea, pragurile din casă sunt piedici pentru circularea nestingherită a energiilor pozitive. Acestea cauzează fragmentarea sorții în bucăți, iar asta, la rândul său, provoacă multe insuccese, neplăceri și ghinioane în afaceri și viața personală.

Interdicția 5.

Încearcă să scapi de colțurile ascuțite din casă. Piesele de mobilier cu colțuri proeminente ar trebui să fie orientate astfel încât colțurile să fie spre spațiul gol și nu spre locurile în care te afli sau unde te poți odihni. Rafturile suspendate provoacă și ele energie negativă, iată de ce este important ca unghiurile lor să fie mascate sau cumva rotunjite, de exemplu, cu un talisman făcut din mărgele sau monede.

Interdicția 6.

E foarte important ca în spațiul camerei de baie să fie menținută curățenia. Astfel, igiena și ușile închise ale camerei de baie îți vor permite să păstrezi curățenia și confortul în întreaga casă.

Interdicția 7.

Aerisește bine toate odăile din casă. Cu cât mai des vei ține geamurile deschise și vei aerisi încăperile, cu atât mai des se va înnoi câmpul energetic al spațiului în care locuiești. Iar pentru a nu fi victima răcelilor frecvente, aerisește încăperile în momentele când lipsești de-acasă.

Interdicția 8.

O organizare corectă a spațiului de lucru îți va permite să fii mai productiv. Este indicat să stai cu spatele către peretele lipsit de ferestre și uși. În caz extrem, îți poți face un paravan în spatele tău, pentru a evita scurgerea de energie. Plasarea corectă a obiectelor de lucru pe masă îți va asigura o capacitate de lucru mai mare, iar înlăturarea obiectelor inutile îți va permite să te concentrezi mai bine și să nu fii sustras de la treburile importante.

Interdicția 9.

Zona adiacentă casei trebuie să fie cât mai liberă și mai deschisă. Copacii care cresc în jurul casei și mașinile care blochează trecerea, interferează cu fluxul de energie pozitivă care pătrunde în casa ta. Același lucru se referă și la spațiul desemnat ca antreu. Este indicat să scapi de lucrurile îngrămădite inutil în antreu, iar încălțămintea trebuie să fie plasată într-un loc special amenajat.

Interdicția 10.

Înainte de a cumpăra o casă, este important să apreciezi amplasarea ei în raport cu diferite obiecte, clădiri și spații naturale. Cea mai reușită localizare a casei va fi lângă o fântână, scuar sau parc. Un cartier periculos va fi lângă un cimitir, o închisoare sau un spital. Acești ”vecini” au un câmp imens de energie negativă care îți poate complica viața.

Schimbându-și spațiul din jurul tău, îți vei schimba și viața într-o direcție pozitivă. Ia aminte, să fii fericit în propria casă nu este chiar atât de dificil! Este suficient să urmezi recomandările sus menționate pentru ca locul de trai să devină o oază de energie pozitivă!