Ce ne-ar putea împiedica să arătăm la fel după vârsta de 60 de ani

Până mai ieri ni se repeta că după vârsta de 40 de femeile devin practic „invizibile”, adică nimeni nu le mai bagă în seamă. Dar ce să spunem despre doamnele care au deja șaizeci de ani? Unii consideră că la această vârstă femeile ar trebui să aibă grijă de nepoți și de grădină. Dar, din fericire, încet, dar sigur, opinia publică se schimbă. Și femeile de patruzeci de ani sunt deja considerate tinere, iar cele de după 60 de ani sunt bune pentru a învăța lucruri noi și pentru a purta haine la modă.

Denimul este o alegere excelentă pentru această vârstă deoarece este practic, modern și tineresc. Un costum din denim, care include blugi drepți și o jachetă clasică de denim vă va ajuta să arătați grozav.

Optați pentru blugi clasici și drepți, care să lase gleznele descoperite. Îi puteți combina cu adidași, botine sau cizme înalte.

Pantalonii strâmți din piele sunt recomandați doar femeilor suple. În caz contrar este mai bine să alegeți pantaloni care se aranjează liber pe corp.

Dacă exemplul anterior este destul de riscant, deoarece pantalonii skinny din piele nu sunt pentru toată lumea, atunci modelele libere sunt o alegere excelentă.Pantalonii au fost asortați cu un pulover negru și o curea din piele maro deschis.

O ținută interesantă în tonuri de albastru. Pantalonii clasici au fost asortați o bluză albă și o jachetă albastră de tweed în stil Chanel. Detalii suplimentare sunt botine albastre și eșarfe de la gât.

Nu renunțați la hainele albe! Pantalonii skinny albi au fost asortați cu o cămașă albă cu guler ridicat, iar peste cămașă este un sacou cu silueta dreaptă, cu buzunare mari și guler englezesc.

Nu uitați de fuste. Acest model de culoare bej a fost asortat cu un pulover negru, colanți negri și cizme înalte negre de piele întoarsă. Paltonul în carouri, deși pare discret, este foarte interesant.

Nu vă grăbiți să ascundeți fustele de vară, acestea se potrivesc perfect în look-urile de toamnă. Această fusta midi A-line cu imprimeu alb și albastru se combină de minune cu puloverul albastru închis, iar cureaua albă scoate în evidență talia. Imaginea este completată de cizme albe, înalte.

Acest look prezintă o fustă midi cu imprimeu. Un pulover negru cu guler șal și cizmele negre de piele întoarsă se asortează de minune cu fusta.

O ținută stilată și discretă alb-negru formată dintr-o rochie de lungime midi A-line, o curea neagră și cizme de piele de căprioară.

O rochie albă până la genunchi este o alegere foarte bună, dacă silueta vă permite. Modelul cu o croială dreaptă și cu un rând de nasturi contrastanți a fost asortat cu pantofi cu toc jos și o geacă de piele.