Ce modele de haine să cumpărăm, astfel încât la 35+ să arătăm ca la 25+!

Se spune că, la vârsta de 30 de ani, femeile ar trebui să se îmbrace deja mai strict și să arunce toate hainele în colorate și frivole din dulap. Dar știm că, la această vârstă, viața abia începe și să îmbrăcați o rochie a bunicuței, în floricele, este cam devreme. Cu toate acestea, există reguli simple pentru alegerea hainelor, care vă vor ajuta să încercați un nou stil feminin și în același timp, să vă simțiți bine și încrezător.

Echipa noastră, drag cititor, monitorizează cu atenție toate tendințele modei și a făcut o listă de haine pentru dvs, care ar trebui să fie în garderoba fiecărei femei după 30 de ani.

1. Jacheta de blană 

Pentru a cumpăra o jachetă de blană, nu este necesar să fiți milionar: lucrurile din blană artificială timp de mai multe sezoane sunt la vârful modei. Designerii refuză în mod deliberat utilizarea blănurilor naturale în colecțiile noi, pentru a salva viețile animalelor.

Cu ce se poartă?

– Lungimea trebuie să fie până la jumătatea coapsei. O haină de blană prea lungă vă va face să arătați ca Cruella De Ville și vă va da o imagine dramatică excesivă.

– Îmbrăcați jacheta cu blugi, încălțăminte sportivă sau botine în timpul zilei. Cu o rochie reliefată și cizme ciorapi – pe timp de seară.

2. Fusta midi 

Fusta midi face parte din categoria acelor lucruri pe care le poți purta atunci când “nu am nimic ce să îmbrac”. Poate fi purtată în loc de blugii de care v-ați plictisit sau pantalonii negri. Este potrivită pentru evenimente formale, ieșiri solemne sau plimbări.

Cu ce se poartă?

– Fusta ușor evazată în jos arată bine în combinație cu sandale, balerini și chiar încălțăminte sportivă.

– Partea de sus – svitshot cu o jachetă denim sau pulover pe gât și blazer.

3. Bluză în dungi 

O bluză tricotată în dungi pe orizontală este necesară în fiecare garderobă, pentru că este un element clasic, care vă va fi mereu la îndemână. Coco Chanel a făcut dunga la modă la începutul secolului al XX-lea, dar și în zilele de astăzi acest lucru arată elegant.

Cu ce se poartă?  

Pentru ca modelul să nu vă mărească silueta, alegeți o bluză cu dunga subțire și combinați-o cu haine monocrome – un blazer negru sau pantaloni întunecați.

4. Scurtă bomber 

Scurta bomber a fost creată pentru piloții forțelor aeriene americane în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, caracteristica sa distinctivă fiind elasticul de pe mâneci și curea. Dar se pare că această haină face parte din categoria must have, atât în garderoba femeilor, cât și a bărbaților.

Cu ce se poartă?

– Scurtele bomber se poartă cu blugi, pantaloni scurți și fuste. Principalul lucru – să nu uitați de accente de culori intense, astfel încât să nu arătați ca un militar strict.

– Dacă nu sunteți încântate de stilul militar, acordați atenție scurtelor bomber cu imprimeuri florale.

5. Palton 

Haina subliniază frumos silueta și încălzește mai bine decât orice jachetă caldă. Cu toate acestea, acest lucru se aplică numai paltoanelor din lână naturală – fibrele poroase păstrează perfect căldura.

Cu ce se poartă?

Dacă sunteți obosită de culoarea neagră în îmbrăcămintea exterioară, cumpărați un palton de lână de nuanța camel. Este o culoare neutră, oferă ușurință siluetei și atrage atenția. Haina de această culoare este ușor de întreținut.

6. Adidași clasici 

Designerii inventează în mod constant modele neobișnuite de adidași – pe o platformă uriașă, ortopedică, cu un decor luminos și chiar adidași-șosete. Dar există, de asemenea, un clasic de durată – adidașii albi.

Cu ce se poartă?

Adidașii albi sau sneakers reprezintă un tip de încălțăminte universală. Pot fi purtați cu orice îmbrăcăminte și crea o imagine cool. Cea mai evidentă opțiune clar că sunt blugii. De asemenea și cu o rochie midi, pantaloni din piele sau pantaloni culottes.

7. Tricou alb 

Tricoul alb poate fi combinat cu orice îmbrăcăminte și încălțăminte. Acesta este un lucru de bază care dovedește adevărul – pentru a vă îmbrăca bine, nu este nevoie să căutați căi dificile.

Cu ce se poartă?

Stiliștii vă recomandă să aveți 2 modele – un tricou cu mâneci lungi și unul cu mâneci scurte. Culoarea albă are nuanțe diferite. Deci, dacă tricoul contrastează puternic cu culoarea smalțului dinților sau a tonului pielii, atunci această combinație va arăta urât. Concluzie: înainte de a cumpăra, trebuie să măsurați chiar și un tricou obișnuit.

8. Portofel 

Stiliștii spun că atunci când aveți deja 30 de ani și puneți banii, cardurile de credit și cărțile de vizită în buzunare – este o rușine. Vă recomandă să vă procurați un portofel frumos. Cine știe, poate cu un astfel de accesoriu elegant și afacerile vor merge mai bine.

Atunci când alegeți un portofel, puteți să-l alegeți după diverse criterii – culoare, textura și dimensiune, etc. Principalul lucru este că acest accesoriu să fie de înaltă calitate.

9. Pulover pe gât 

La întrebarea: ”este nevoie de un pulover pe gât în dulapul femeii?” stiliștii răspund cu încredere: “Da!”. Acesta este un lucru indispensabil pentru femeile care lucrează în birou și personalitățile creative, cărora nu le este impus un cod vestimentar.

Cu ce se poartă?

Dacă sunteți proprietara unei siluete feminine cu șolduri largi și doriți să o echilibrați, nu cumpărați un pulover pe gât. Puloverul pe gât poate fi purtat cu pantaloni, fusta A-line și în combinație cu o salopetă.

10. Pulover calitativ 

La vârsta de 30+, este mai bine să renunțați la tricoturile largi fără formă și să preferați puloverele din lână de calitate. Desigur, aceasta nu este o achiziție bugetară, dar un pulover bun își va păstra aspectul frumos timp de mai multe sezoane. Designerii susțin că într-un pulover de cașmir vă veți simți de un milion de dolari. Principalul lucru este să alegeți haina potrivită – un astfel de pulover nu ar trebui să accentueze silueta.

Cu ce se poartă?

Puloverele se combină nu numai cu blugii banali, ci și cu o fustă din piele sau pantaloni clasici.

Să fiți frumoase mereu!