Ce modele de căciuli ar trebui să poarte femeile de după 50 de ani pentru a fi în pas cu moda

Căciulile sunt la mare căutare în sezonul rece.

Deși există foarte multe modele, este destul de dificil să alegem un model care să ni se potrivească perfect. Există foarte multe femei care sunt ferm convinse că nicio căciulă nu li se potrivește. Dar sunt și altele care optează pentru căciuli demodate sau nepotrivite.

Pentru a fi în pas cu moda vă propunem să vă inspirați din selecția noastră.

Beanie.

Cea mai versatilă versiune a unei căciuli tricotate este beanie care este la modă mai multe sezoane la rând și care se potrivește tuturor.

Beanie este o căciulă tricotată de formă laconică și se potrivește bine cu orice fel de îmbrăcăminte exterioară.

Poate fi purtată cu palton în stil clasic sau cu o geacă de puf. Alegeți un model într-o culoare neutră care se va potrivi cu orice. Dar evitați negru sau gri, alegeți nuanțe mai deschise precum bej deschis, crem sau fildeș.

Puteți opta și pentru culori mai vii, dar care vi se potrivesc. În acest caz căciula poate deveni singurul detaliu de accent din imagine sau poate fi în tandem cu un alt element. Puteți crea o imagine monocromă, dar este important să nu exagerați cu alegerea nuanțelor. Dar cu un palton gri sau de o altă culoare neutră va arăta grozav.

O altă idee ar fi căciula cu model sau cu un detaliu de accent, dar alegeți ceva mai discret. Cum ar fi o căciulă într-o culoare neutră cu o dungă colorată.

Sau puteți introduce în ținută un accent suplimentar precum o eșarfă portocalie.

Acest model de căciulă este mereu actual și se potrivește bine cu îmbrăcămintea exterioară de orice textură, poate fi purtat atât cu o geacă de piele, cât și cu o haină de blană artificială.

Pentru un look mai modern optați pentru un astfel de model original.

Turban.

Acest model este mai puțin versatil, dar merită totuși încercat deoarece are o formă originală.

Vă recomandăm să alegeți modele laconice fără decor excesiv.

Iar îmbrăcămintea exterioară să fie în stil clasic.

Căciulă cu urechi.

Aceste căciuli pot fi nu doar din blană, ci și tricotate, care au devenit populare.

Avantajul lor este că sunt călduroase și pot fi purtate în diferite moduri.

Puteți lega „urechile” la ceafă. Se va potrivi bine cu îmbrăcămintea în stil casual – geci matlasate, paltoane scurte din piele de oaie sau geci din puf.

Modelele tricotate cu ornamente din blană arată și ele destul de bine, iar blana poate fi atât naturală, cât și artificială.