Iată lucrurile pe care le respinge cu desăvârșire o femeie care se respectă

Spunea cândva un om înțelept: “Bărbații iubesc doar pe acele femei pe care le respectă, iar femeile îi respectă doar pe bărbații pe care îi iubesc”. În firea dragostei este să fie în strânsă legătură cu respectul. De aceea dacă o femeie vrea să fie iubită, ea trebuie să aibă grijă de respectul de sine.

1. Nu fiți femeie de tip “Da”

În general bărbatul tinde să respecte femeile care au o viziune proprie, chiar dacă aceasta este contrară viziunii sale. Domnișoara care are un răspuns afirmativ la toate câte îi spune bărbatul, are șanse slabe să îi trezească sentimente autentice.

2. Nu beți peste măsură

Da, aici bărbații au un soi de standarde duble. Dacă prietenul său se îmbată de nu mai poate merge, nu e cine știe ce problemă. Dar dacă femeia umblă beată, mai ales într-un loc public, aceasta e o mare rușine pentru bărbat.

3. Să aveți propria viață

Bărbații vor să fie o parte esențială în viața femeii, dar nu și întreaga ei viață. Bărbatului nu îi place să fie centrul universului pentru femeie, căci și ea ar trebui să aibă interese, prieteni etc.

4. Nu vă grăbiți cu relațiile intime

Relațiile conjugale chiar de la începutul relației reprezintă o cale sigură de a alunga respectul dintre voi. Femeia pentru care o partidă de relații conjugale are aceeași prioritate ca și o înghețată mâncată în parc: nu va fi niciodată respectată și iubită de un bărbat care caută o relație serioasă.

5. Nu mințiți

Sinceritatea este fundamentul oricărei relații sănătoase. Se știe că o minciună mică poate provoca supărări mari și distruge prețioasa încredere. Orice minciună, mai târziu sau mai devreme, se întoarce ca un bumerang.

6. Nu vă plângeți pentru relația precedentă

Aici vă puteți împiedica de multe lucruri: și proba sincerității, și moralitatea femeii, și chiar banala solidaritate bărbătească. Trebuie să simțiți limita pe care e mai bine să nu o treceți. Limitați-vă la câteva fraze sincere, dar exhaustive.

7. Nu flirtați cu alții

Nu e vorba doar de gelozie, ci și de modul în care va fi privit el apoi de către martorii flirtului. Și dacă într-adevăr vreți să îi câștigați respectul, atunci comportamentul ușuratic nu e tocmai cea mai inspirată soluție.

8. Fiți voi înșivă

Bărbații iubesc femeile care nu se prefac, nu poartă măști și nu încearcă să pară a fi altcineva decât sunt de fapt. Orice bărbat vrea să aibă alături o personalitate în sensul deplin al cuvântului.

9. Fiți o doamnă

Doamnă – iată cuvântul care descrie o femeie la modul superlativ. Gingășia, feminitatea, puritatea, finețea – anume aceste calități nu se depreciază niciodată în ochii bărbaților, chiar dacă mulți dintre ei nu ar recunoaște asta.