Ce încălțăminte alegi în sezonul rece 2018-2019?

Odată cu venirea toamnei și a sezonului rece, majoritatea femeilor încep să caute să-și cumpere haine și încălțăminte. Majoritatea magazinelor oferă o gamă imensă de haine și încălțăminte la modă. Dar, din păcate, nu toate sunt de calitate bună și nu tot ceea vedeți vi se potrivesc nici după preț și nici după stil. Alegerea unei perechi de încălțăminte de calitate înaltă este o mare problemă cu care se confruntă femeile.

Astăzi, vă vom da câteva sfaturi practice cum să vă alegeți o pereche de încălțăminte comodă pentru sezonul rece 2018-2019.

Adevărul este că dispuneți de o gamă variată și puteți face alegerea corectă. Deci, la ce să atrageți atenția atunci când vreți să faceți o achiziție atât de importantă?

Spre exemplu, sunt foarte populare cizmele „uggs”. Majoritatea producătorilor de încălțăminte s-au resemnat că pierd în fiece an clienți. Dar dacă vorbim despre cizmele „uggs”, atunci, pe parcursul anilor, ele doar câștigă popularitate. Cizmele uggs sunt de două tipuri: originale Uggs Australia și replici, care pot fi cumpărate la fiecare colt. De fapt, China este cea mai mare producătoare de replici ale acestor cizme.

Cum se disting uggs-urile originale de cele contrafăcute?

Cândva era foarte ușor de a detecta dacă cizmele sunt originale scanând codul QR, dar rezultă că și încălțămintea replică conține acest cod și ești direcționat direct pe pagina web ugg.com

După aceea, producătorii uggs-ului original au luat o decizie fermă care vă va ajuta să identificați diferențele dintre cele false și cele originale.

Priviți cu atenție QR de pe banda roșie care se află în colțul etichetei unde este indicate mărimea. Verificați acest cod prin bazele de date UPC sau Google. Dacă rezultatul este pozitiv atunci vă felicităm!

Dacă vă decideți să cumpărați cizme ugg chinezești, atunci nu sperați că vor fi calde și calitative. De regulă, după o lună, încep să se desprindă.

Aceste cizme sunt foarte comode și chiar în cel mai crâncen ger nu veți simți frigul. Design este foarte frumos și nici nu vă recomandăm să le comparați cu o pereche de cizme simple din piele.

Priviți cu atenție imaginea. Fiți atenți la aceste descrieri ca sa nu dați greș atunci când decideți să le cumpărați.

Vă recomandăm să achizionați cel puțin o pereche de cizme ugg.