Ce haine sunt potrivite pentru femeile plinuțe: 15 modele pentru orice eveniment

Dacă vi se pare că moda este un termen exclusiv pentru femeile cu un corp perfect, vă înșelați amarnic! În ultimul timp tot mai mulți designeri sunt inspirați anume de formele femeilor plinuțe. Dacă sunteți printre ele, atunci recomandările de mai jos vă vor ajuta mult.

Ținute pentru femei plinuțe

1. La serviciu

Biroul este locul în care trebuie să arăți modest și elegant totodată. Și aici femeile plinuțe au un mare avantaj, căci stilul clasic le subliniază frumusețea într-un mod cu totul grațios!

Pantalonii închiși la culoare creează impresia de picioare lungi și subțiri, iar o jachetă strânsă pe talie va accentua feminitatea proporțiilor. Rochiile tubulare și paltoanele elegante stau cel mai bine anume pe divele cu forme generoase!


2. La petrecere
Pentru o petrecere puteți apela lejer la aceeași rochie tubulară, important e să o completați cu niște accesorii expresive, cum ar fi un colier lung, care vă va subția vizual.
O altă soluție foarte bună ar fi rochiile lungi în stil empire. Talia lor înaltă va ascunde micile neajunsuri ale figurii și va deplasa accentul spre piept, care la femeile cu forme voluptoase este mereu un atu.

3. La o întâlnire romantică

Principala sarcină la o întâlnire este să puneți accent pe feminitatea și romantismul dvs. Mijlocul cel mai reușit pentru asta e, desigur, rochia! Atrageți atenție la modelele cu decolteu de tip V, care creează vizual o figură cu proporții perfecte.

Dacă nu vă încântă ideea de a purta rochii, puteți opta pentru o tunică elegantă lungă, pe care o puteți asorta cu o pereche de blugi clasici. Ținuta perfectă urmează a fi completată de o pereche pantofi cu toc.

4. Ținuta cotidiană

Mergând la cumpărături, la o plimbare sau la o întâlnire cu prietenele, cel mai important e să te simți confortabil, dar fără a neglija și aspectul estetic.

Bineînțeles că blugii sunt cea mai bună soluție, mai ales cei negri sau albaștri-închiși cu un minim de decorații suplimentare.

Un cardigan lung și elegant se va combina ideal cu blugii și vor ascunde micile imperfecțiuni ale figurii. Dacă afară nu este suficient de frig, asortați blugii cu o cămașă comodă cu dungi orizontale și o centură elegantă.

Pantofii barcă vor completa de minune ținuta dvs. cotidiană. Mai ales că medicii afirmă că acest tip de încălțăminte este cel mai bun din punct de vedere ortopedic.

Sperăm că recomandările noastre vă vor inspira să tindeți să arătați mereu grațios, indiferent de ce vă arată cântarul!