Ce fură din energia casei? 10 interdicții majore potrivit învățăturii feng shui

Acasă este locul în care petrecem o mare parte din timpul nostru, odihnindu-ne, relaxându-ne și reîncărcându-ne bateriile. Pentru a atrage în locuința voastră doar energiile pozitive, vă recomandăm să acordați o atenție deosebită învățăturii antice feng shui. Amenajându-vă spațiul locativ în concordanță cu aceste principii, vă veți simți mereu protejați de influențele nefaste.

În feng shui este contraindicat tot ceea ce poate fura energia. În continuare, vă prezentăm 10 interdicții majore despre care vorbește doctrina feng shui.

Interdicția 1.

David Papazian/Shutterstock.com

Evitați plasarea oglinzii vis-à-vis de ușa de la intrare. Căci în acest mod nu permiteți trecerea energiei în casă. De asemenea, o influență negativă în relația conjugală o are oglinda plasată în dormitor. Se consideră că oglinda atrage în acest mod adversari în relația dintre soți.

Totodată, este foarte important de înlăturat din casă oglinzile cu defecte și fisuri.

Interdicția 2.

Nu plasați niciodată coșul de gunoi la ușa de la intrare. Orice praf, murdărie și gunoi inutil otrăvesc energia spațiului, provocând daune ireparabile sănătății și aurei energetice a locatarilor. Scăpați de lucrurile inutile, eliberând spațiul pentru noi achiziții utile și frumoase, care vor apărea în curând în casa dumnevoastră.

Interdicția 3.

Reparați toate lucrurile defectate pe care intenționați să le mai utilizați. Iar obiectele care nu pot fi reparate, aruncați-le fără milă și întârziere. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de energia negativă, atrăgând fericirea și abundența. În plus, elementele deteriorate duc la mai multe certuri și conflicte.

Acordați o atenție deosebită robinetelor și țevilor care curg. Curgerea constantă de apă nu ajută la sporirea fericirii în casă, deci, orice scurgere trebuie să fie oprită cât mai repede posibil.

Interdicția 4.

pics721/Shutterstock.com

De asemenea, pragurile din casă sunt piedici pentru circularea nestingherită a energiilor pozitive. Acestea cauzează fragmentarea sorții în bucăți, iar asta, la rândul său, provoacă multe insuccese, neplăceri și ghinioane în afaceri și viața personală.

Interdicția 5.

Încercați să scăpați de colțurile ascuțite din casă. Piesele de mobilier cu colțuri proeminente ar trebui să fie orientate astfel încât colțurile să fie spre spațiul gol și nu spre locurile destinate odihnei. Rafturile suspendate provoacă și ele energie negativă, iată de ce este important ca unghiurile lor să fie mascate sau cumva rotunjite, de exemplu, cu un talisman făcut din mărgele sau monede.

Interdicția 6.

E foarte important ca în spațiul camerei de baie să fie menținută curățenia. Astfel, igiena și ușile închise ale camerei de baie vă vor permite să păstrați curățenia și confortul în întreaga casă.

Interdicția 7.

Monkey Business Images/Shutterstock.com

Aerisiți bine toate odăile din casă. Cu cât mai des veți ține geamurile deschise și veți aerisi încăperile, cu atât mai des se va înnoi câmpul energetic al spațiului în care locuiți. Iar pentru a nu fi victima răcelilor frecvente, aerisiți încăperile în momentele când lipsiți de-acasă.

Interdicția 8.

O organizare corectă a spațiului de lucru vă va permite să fiți mai productiv. Este indicat să stați cu spatele către peretele lipsit de ferestre și uși. În caz extrem, vă puteți face un paravan în spate, pentru a evita scurgerea de energie. Plasarea corectă a obiectelor de lucru pe masă vă va asigura o capacitate de lucru mai mare, iar înlăturarea obiectelor inutile vă va permite să vă concentrați mai bine și să nu fiți sustras de la treburile importante.

Interdicția 9.

Zona adiacentă casei trebuie să fie cât mai liberă și mai deschisă. Copacii care cresc în jurul casei și mașinile care blochează trecerea, interferează cu fluxul de energie pozitivă care pătrunde în casă.

Interdicția 10.

trabantos/Shutterstock.com

Înainte de a cumpăra o casă, este important să apreciați ceea ce se află în vecinătate. Cea mai reușită localizare a casei va fi lângă un parc, scuar sau o fântână. Refuzați achiziția dacă locuința se află lângă un cimitir, o închisoare sau un spital.

Pentru ca locul numit acasă să devină o oază de liniște și confort, nu este necesar să cheltuiți sume mari de bani. Cel mai important lucru este să vă organizați în mod inteligent locuința și atunci energiile negative nu vă vor periclita fericirea!