Ce floare sunteți în funcție de luna în care v-ați născut

Se știe că oamenii născuți în aceeași perioadă a anului au de multe ori anumite trăsături comune. Deși acesta nu este un factor determinant pentru personalitatea și firea noastră, totuși astfel de observații sunt interesante și ne dau de gândit.

Astăzi vom discuta despre asemănarea oamenilor cu florile. Mai exact este vorba de florile care se potrivesc cel mai bine oamenilor născuți în anumite perioade ale anului.

vp.donetsk.ua

Ianuarie – Floarea pasiunii

O analogie neașteptată, nu-i așa? Mulți oameni născuți în toiul iernii au o fire foarte pasională și înflăcărată, iar aspectul fizic original îi distinge de multe ori din mulțime.

Februarie – Lalea

Diversitatea culorilor oferită de aceste flori este pur și simplu uluitoare! Trecând pe lângă o grădină de lalele îți vine să zâmbești vrând-nevrând. Asemenea și oamenii născuți în februarie pot fi o sursă de inspirație și de bună dispoziție pentru cei din jur.

Martie – Lăcrămioară

Lăcrămioara este o floare misterioasă, la fel ca și oamenii născuți la începutul primăverii. Cu toate că e destul de greu să înțelegi sufletul acestor oameni, comunicarea cu ei este mereu plăcută.

Aprilie – Iris

Aceștia sunt oameni cu adevărat pasionali și carismatici, care au efect magnetizant asupra celor din jur. Doar că, asemenea florilor de iris, ei se “ofilesc” repede, pierzând interesul pentru lucrul început.

Mai – Mușețel

Asemenea acestei flori gingașe și inofensive, oamenii născuți în mai pur și simplu îi atrag pe cei din jur, care de multe ori nu-și pot explica motivele pentru care sunt în relații atât de bune cu aceștia.

voprosy-kak-i-pochemu.ru

Iunie – Floarea clopoțel

Aceste flori niciodată nu cresc în singurătate. La fel și oamenii născuți la începutul verii se simt foarte confortabil când sunt în compania celor cu care se înțeleg și au relații bune.

Iulie – Trandafir

Se spune că secretul trandafirului nu este doar în frumusețe, ci în armonia sa cu spinii de pe tulpină. Oamenii sunt atrași de frumusețea dvs. interioară, dar le poate lua ceva timp până înțeleg unde trebuie să fie mai atenți pentru a nu fi înțepați.

August – Crin

Măreția firească și ambiția sunt trăsăturile comune ale crinilor și ale oamenilor născuți în august. Bineînțeles asta face din dvs. o personalitate controversată, pe care unii o admiră mult, iar alții nu o pot suporta.

Septembrie – Orhidee

Orhideele sunt flori pretențioase, căci au nevoie de îngrijire, ordine și respectarea regulilor. Tot acestea sunt condițiile pentru o fericire deplină a omului născut în septembrie.

Octombrie – Violă

Sunteți un om deschis cu care e plăcut să comunici și să petreci timpul împreună. Probabil ați observat că și admiratorii violelor de multe ori nu-și pot explica pasiunea?..

Noiembrie – Cactus

Aici interpretarea e cât se poate de simplă. Priviți superficial oamenii născuți în ultima lună de toamnă pot părea agresivi și “ghimpoși”. Totuși oamenii care pot trece peste această primă impresie au apoi parte de o înflorire frumoasă!

Decembrie – Cuișoare

Cuișoarele sunt simbol al ordinii și siguranței, la fel ca și oamenii născuți în decembrie. Totodată acești oameni au o frumusețe sufletească uimitoare!

Vă regăsiți în aceste paralele neobișnuite dintre florile și caracterele omenești? Spuneți-ne părerile dvs. în comentarii!

error: Content is protected !!