Ce distinge o prințesă de o fată obișnuită?

Știți prin ce se distinge o prințesă de o fată obișnuită? Chiar dacă prințesa este îmbrăcată într-o rochie second hand iar cealaltă se mândrește cu o rochie de brand, totuși diferența este evidentă! E simplu. Postura. Anume postura corectă, frumoasă și grațioasă poate transforma orice femeie într-o adevărată prințesă. Vă invităm să le admirați cu drag:

1. Elizabeth Austriacă (Cissie). Cea mai frumoasă femeie din timpul ei. Puteți să vă imaginați că ar putea fi stat cocoșată? Nici noi.

Postura frumoasă și dreaptă a fost întotdeauna numită “regală”. Greabănul curbat încă na a înfrumusețat pe nimeni. Chiar și unele imagini a prințesei Diana au avut de suferit, deoarece aceasta se simțea timidă din cauza înălțimii sale frumoase.

2. Levitsky D. G. “Portretul Lui E. I. Nelidova”, pictat în anul 1773. În Smolny, o atenție deosebită a fost acordată posturii și eleganței.

Acest lucru este vizibil mai ales atunci când mergeți. Când stăm sau ne așezăm, încercăm încă să ne controlăm corpul, dar când mergem, uneori ne reamintim de o persoană, prin expresia corectă a unor umoriști: “merge ca prin străchini”.

3.

Orice medic vă va spune cât de important este spatele drept pentru sănătate și orice stilist – cât de mult vă ajută să arătați demn. Aici vă vom lăsa în compania a unei fotografii cu două Ducese – comparați în timpul liber.

4. Meghan are obiceiul de a se  încovoia prea mult. Practic în toate fotografiile, umerii și capul ei sunt emise înainte, fapt ce este deosebit de vizibil prin mers.

4.1

4.2

4.3

4.4

Postura influențează mersul, determină impresia generală a unei persoane. Așa cum am discutat de mai multe ori, acum nu se poate vorbi despre stil doar ca un stil de vestimentație, stilul de azi reprezintă un stil de viață.

5. Prințesa Beatriz tot nu este un exemplu demn de urmat. Uneori, se pare că regina Elisabeta are o ținută mai dreaptă.

Este imposibil să ai o îmbrăcăminte regală și în același timp, să trăiești prost, să fii cocoșată, să te porți urât la masă și să demonstrezi ignoranță. Chiar dacă o astfel de femeie va fi complet împânzită cu diamante, nu va fi percepută ca o regină.

Vorbind despre stil, vorbim în primul rând despre imagine, poziționându-ne și creând o impresie. O imagine bună nu este posibilă fără postura corectă. Este foarte important să fiți elegante. Dar multe femei, din anumite motive, nu dau nici o valoare unui astfel de “detaliu”.

Aveți grijă de dvs și să fiți frumoase mereu!