Ce dezvăluie cu adevărat vârsta pe care o avem?

Recurgem la diferite proceduri estetice sau acceptăm prezența ridurilor, acceptăm înțelepciunea sau naivitatea?

Ce-i oferă vârsta unei femei actuale? Stil, rafinament și eleganță.

Iată care sunt detaliile care nu se vor demoda niciodată.

Silueta în formă de clepsidră. 

Aproape fiecare femeie visează să aibă astfel de siluetă.

Mai ales doamnele de după vârsta de 40 de ani.

Culoarea blondă ne întinerește. 

După o anumită vârstă ar trebui să nu ne vopsim părul în tonuri mai închise decât al nostru. Dar multe femei exagerează, alegând nuanțe foarte deschise, care nu le avantajează.

Este mai bine să optați pentru culori asemănătoare cu cea naturală sau puțin mai deschise. Iar părul cărunt îl puteți ascunde cu ajutorul șuvițelor de nuanțe diferite aproape una de alta.

Doamnele mature trebuie să poarte tunsori scurte.

Ar fi bine să alegeți lungimea nu în funcție de vârstă, ci de aspectul feței. Dar ar trebui să ținem cont și de aspectul părului. Dacă nu arată prea bine, alegeți mai bine tunsori scurte sau medii.

Lupta cu tendințele.

Multe femei nu își pot imagina să poarte adidași cu fuste. Dar nu uitați că acest stil tineresc adaugă stil și caracter imaginii.

Haine plictisitoare.

Multe femei evită hainele de culoare albă deoarece nu sunt practice și se murdăresc foarte repede și  necesită o îngrijire mai complexă. Și aleg, în schimb, ținute practice, dar care nu le avantajează deloc pentru că le trădează vârsta și oboseala de pe chip.

După ce vă veți reîmprospăta look-ul și vă veți completa garderoba cu lucruri actuale și de calitate nu va mai trebui să vă gândiți ce să purtați.