Ce culori vor fi la modă în primăvara-vara anului 2019?

Primăvara va veni destul de curând, zăpada se va topi și vom începe a renunța la hainele călduroase în favoarea celor ușoare și frumoase.

În acest articol vom vorbi despre culorile care vor fi la modă în această perioadă. Să vedem împreună care sunt acestea.

Culoarea anului a fost aleasă de experții Pantone care aleg deja de 19 ani culoarea care exprimă cel mai bine spiritul perioadei. Spre deosebire de anul trecut, când a fost aleasă o nuanță întunecată de UltraViolet, Living Coral înseamnă energie și reconectarea cu natura. Dar, în afară de această culoare, mai sunt și alte culori interesante care vor fi la modă în următorul sezon.

Acvamarin.

Culoarea principală a acestui an este coral, în timp ce acvamarin va fi culoarea sezonului de primăvară-vară 2019. Este o culoare versatilă, nobilă și frumoasă. Apropo, combinația dintre coral și acvamarin este excepțională!

Verde-pin.

Această culoare este la modă în fiecare an, devenind deja una clasică. Nici anul 2019 nu este o excepție. Puteți alege, în special, accesorii și bijuterii, precum și îmbrăcăminte exterioară de această culoare. Veți arăta impecabil!

Lucita.

Această nuanță complexă de verde este, de asemenea, considerată foarte la modă în sezonul următor. Se va combina foarte bine cu nuanțe de maro, portocaliu sau albastru.

Diferite nuanțe de roșu.

După ce a devenit o culoare clasică, roșul nu mai este considerat drept vulgar sau strident, dar o culoare maiestuoasă și grațioasă. Toate nuanțele sale, de la vișiniu până la roz vor fi foarte populare în acest an.

Albastru.

Culoarea albastră încearcă să o înlocuiască treptat și cu succes, pe cea neagră.

Care este culoarea preferată pe care ați dori să o adăugați în garderobă în această primăvară? Așteptăm cu drag comentariile Dumneavoastră!