Câteva trucuri vestimentare simple care vă vor ajuta să arătați impecabil!

Viața e alcătuită dintr-o mulțime de mărunțișuri. Adesea când planificăm ceva important, ne împiedicăm de niște lucruri mărunte: se rupe tocul la pantof, se blochează fermoarul etc. Unii se indispun din cauza asta, dar alții rezolvă problema! Astăzi vă prezentăm 14 trucuri uimitoare care vă vor ajuta să vă faceți viața mai simplă și mai plăcută!

Cum poți afla dacă ți se potrivesc blugii fără a-i proba?

Există două metode. Puteți încerca să treceți brâul pantalonilor în jurul gâtului: dacă s-au atins capetele atunci este exact mărimea dvs. Cealaltă metodă spune că în partea interioară a brâului trebuie să încapă perfect mâna, de la cot la pumn.

Cum să nu șifonezi hainele?

De multe ori se întâmplă să calci ideal o haină, dar după ce o îmbraci să observi totuși mici șifonări nou-apărute. Pentru a evita asta, lăsați haina să se răcească timp de câteva minute după călcare.

S-a defectat fierul de călcat? Nu e o problemă!

Aveți astăzi un eveniment important, dar fierul de călcat s-a defectat? Nu vă faceți griji! Așezați atent haina în camera de baie și începeți să faceți duș. Aburii vor avea un efect uimitor asupra aspectului hainei.

Cum puteți curăța ideal pantofii lăcuiți?

Pare ciudat, dar detergentul pentru geamuri înnoiește încălțămintea lăcuită într-un mod foarte eficient.

Cum se poartă corect blugii cu botinele?

Există o regulă: niciodată nu purtați blugii în botine! Veți arăta mult mai elegant dacă, bunăoară, veți face o îndoitură ca în imaginea de mai sus.

Cum se pot repara blugii rupți?

Chiar dacă blugii rupți sunt foarte populari astăzi, multora nu le place ideea de a avea îmbrăcăminte găurită. Dacă vi s-a întâmplat să faceți o gaură în blugii preferați, îi puteți repara prin una din metodele indicate mai sus.

S-a blocat fermoarul?

Vi s-a blocat fermoarul? Nu vă faceți griji! E suficient să îl ungeți cu puțin săpun sau vaselină.

S-a scos un fir la pulover?

Dacă vi s-a întâmplat așa ceva, puteți rezolva problema foarte simplu, urmând metoda din imagine. Dar dacă nu aveți o croșetă la îndemână, trageți în toate părțile materialul din jurul firului scos. În acest fel defectul va fi mult mai puțin vizibil.

Cum să adaptezi lenjeria la rochia de seară?

Când este vorba de un eveniment important, femeile atrag atenția la toate detaliile: rochia, accesoriile, machiajul… Dar multora le scapă un element important: lenjeria. Te simți penibil când ești într-o rochie superbă, dar totodată lenjeria iese la iveală. Iată o soluție excelentă!

Nu puteți încheia brățara?

E o mare problemă pentru toate femeile când nu ai pe nimeni alături care să te ajute să închei brățara. Iată o soluție rapidă și sigură.

Cum poate fi înălbită talpa din cauciuc?

Toată lumea știe că talpa din cauciuc e foarte greu de curățat, dar puțini știu că soluția de îndepărtare a ojei simplifică foarte mult această problemă!

Cum să elimini mirosul neplăcut al încălțămintei?

Puneți câte 2 pachețele de ceai în fiecare pantof pentru a scăpa total de mirosul neplăcut. Uimitor!

Ce-i de făcut cu petele de vin roșu?

Dacă v-ați murdărit rochia preferată cu un strop de vin roșu, nu disperați. Acoperiți pata cu sare de granulație fină, apoi spălați-o în mod obișnuit.

Cum poți restaura pantofii vechi?

De multe ori se întâmplă că pantofii arată destul de bine, dar starea tocului lasă mult de dorit. Pentru asemenea situații există această soluție genială!