Câteva fotografii creative cu statui și copii, care vă vor amuza

Copiii sunt cele mai sincere ființe de pe pământ.

Pe lângă aceasta mai sunt și foarte curioși, fiind foarte atenți la ceea ce-i înconjoară: animale, persoane, plante, obiecte ori statui interesante. Datorită măiestriei sculptorilor există o mulțime de statui și monumente în întreaga lume. Unele sunt cunoscute, altele mai puțin cunoscute: miniaturale, antice sau moderne, clasice, cu renume mondial și monumente în spiritul avangardei. Unele dintre aceste sculpturi sunt repere istorice, altele doar concepute pentru a fi admirate pentru designul și forma lor.

Turiștii care trec pe alături nu pierd ocazia de a face fotografii, cele mai frumoase fiind fotografiile cu statui și copii.

1. Ador să dansez! 

2. Fii atent, băiete! 

3. Dansăm? 

4. O copie foarte fidelă. 

5. Copil și statui. 

6. Vreau să citim această poveste!

7. Trei maimuțe înțelepte și un copilaș curios. 

8. Doar un pupic! 

9. Un adevărat cuceritor. 

10. Ești fermecător, prințule! 

Orașele din întreaga impresionează cu monumente realizate din piatră sau metal, de meșteri, sculptori și pictori, iar una dintre marile plăceri ale noastre, atunci când ne aflăm undeva în vacanță, o reprezintă vânătoarea de statui și detalii deosebite. Există monumente amuzante care atrag privirile trecătorilor și ale turiștilor bucuroși să fotografieze ceva inedit. Imaginația artiștilor nu cunoaște limite, iar capodoperele unora dintre ei reușesc să atragă până și privirile copiilor, care adoră să se fotografieze.

Indiferent unde vă aflați sau unde călătoriți, veți găsi sculpturi uimitoare care uimesc prin tehnicile ieșite din comun pe care le-au folosit creatorii lor.

V-au plăcut aceste fotografii? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii.