Câteva fotografii ale unor vedete, care au postat, în aceeași zi, fotografii realizate de ele și de fotografi profesioniști

Fotografiile de pe Instagram ale unor vedete arată uimitor. Dar imaginea perfectă nu este întotdeauna adevărată. Chiar și machiajul impecabil al acestora arată complet diferit în lumina reflectoarelor de pe covorul roșu.

Pentru a vă demonstra acest lucru am comparat fotografiile a unor actrițe și modele care au postat, în aceeași zi, fotografii realizate de ele și de fotografi profesioniști. După cum s-a dovedit, uneori aceste fotografii sunt foarte diferite unele de altele.

În următoarea selecție veți putea vedea, cu ochiul liber, cât de mari sunt diferențele între „mit” și realitate.

Emilia Clarke.

Margot Robbie.

Adriana Lima.

Khloe Kardashian.

Ashley Graham.

Candice Swanepoel.

Dacă pentru unele vedete se face o simplă corecție de machiaj, pentru altele eforturile sunt înzecite, diferența fiind destul de evidentă!

Charlize Theron.

Emily Ratajkowski.

Gigi Hadid.

Katy Perry.

Kylie Jenner.

Julia Garner.

Karlie Kloss.

Kim Kardashian.

Nicole Kidman.

Sofia Hadzhipanteli.

Karen Gillan.

Brie Larson.

Naomi Watts.

După cum v-ați convins, ceea ce publică vedetele pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, care ar trebui să surprindă instantanee reale din viața lor, diferă foarte mult de fotografiile surprinse în aceeași zi. Unele fotografii pe care acestea le publică pe conturile lor personale par vizibil retușate. Acest fapt  stârnește indignarea fanilor din întreaga lume, deoarece le suspectează că folosesc mai mult decât un simplu filtru.

Deși tot mai multe vedete tind să reducă la maxim folosirea Photoshop, tentația rămâne a fi destul de mare, deoarece există diferențe majore între aspectul real al vedetelor și chipul lor ideal.

Faci deseori machiaj profesional? Ați observat vreodată că arată diferit în oglindă, în selfie-uri și în fotografii profesionale?