Cât de prețioase sunt aceste cuvinte! Povețe care ne ajută să trăim.

„De ce mi se întâmplă mie toate acestea?” – această întrebare și-o pun persoanele care au o viață nu cum și-ar fi dorit. Vă propunem să nu deznădăjduiți, dar să vă puneți pe gânduri. Dacă v-a părăsit norocul, cel mai probabil problema este în dvs. Există legi cu care pur și simplu trebuie să fiți de acord și nu merită să vă opuneți. El sunt valabile pentru toți în orice situații.

Dacă veți uita și veți face ceva contrar veșnicului adevăru, atunci veți pierde  tot ce aveți. Aceste povețe vă vor aduce aminte de cele mai importante lucruri și vă vor face un om fericit și vesel! Toate celelalte vor veni cu timpul.

Poruncile religiilor

1. Bucuria. Suferința este o ocupație inutilă și de prost gust. Omul este creat pentru fericire, nu pentru suferință!

2. Ajutor lumii. Desăvârșiți-vă, folosiți talanții, dați o mână de ajutor celor care sunt alături. Ajutând lumea vă ajutați pe voi înșivă.

3. Dragostea. Cu cât mai multă bunătate și dragoste emanați, cu atât mai bună va fi viața dvs. și a celor apropiați. Este o lege simplă care vă poate scuti de necazuri foarte repede! Fiecare persoană poate iubi, dărui dragostea sa și ea se va întoarce cu mult mai mult în toate domeniile vieții.

4. Nimic nu este întâmplător. Întâmplarea nu poate fi un sistem care arată la fel ca haosul, perfect! Țineți minte că toate cuvintele și faptele dvs. au consecințe – și bune și rele. Străduiți-vă să vă mențineți echilibrul și să emanați bunătate!

5. Gândiți pozitiv. Dacă gândurile dvs. vor fi pline de credință, speranță și dragoste, atunci totul va fi plin de culoare și toate lucrurile se vor îndrepta spre bine. Nimic nu are sens dacă ai moralul la pământ.

6. Fiți liniștit. Păstrați-vă liniștea și veți primi în schimb fericire!

7. Credeți. Dacă veți crede că totul va fi bine, atunci așa și se va întâmpla. Credința este cea mai mare putere mișcătoare.

8. Ascultați-vă pe sine. Dvs. aveți răspunsurile la toate întrebările care vă interesează, este important să auziți la timp glasul dreptății și bunătății din inima dvs.

9. Sunteți iubit. Chiar și atunci cât faceți fapte rele și negândite, întotdeauna aveți șansa de a fi iertat. Există o putere care te iubește, indiferent de orice s-ar întâmpla.

10. Nu judecați pe alții. Dacă judecați pe alții, veți fi și judecat, dacă mințiți, veți fi și mințiți. Fiți înțelepți cu ceilalți.

11. Nu învinuiți pe nimeni. Omul este singur vinovat de necazurile sale – gândurile negative, supărările, răutatea, deciziile greșite vă schimbă viața într-o latură mai rea.

12. Înfloriți. Dvs. aveți totul pentru a trăi în bunăstare. Omul nu are nevoie de atât de multe pentru a trăi, după cum noi ne-am obișnuit.

13. Fiți milostivi. Fie-vă milă de cel rău, după părerea dvs. zâmbiți celui aspru, niciodată să nu fiți la fel ca ei.

14. Autodezvoltați-vă. Dacă nu vă perfecționați, vă păgubiți. Pauza în dezvoltare duce la nefericire.

15. Nu „De ce?”, dar „Pentru ce?”. Să știți că providența nu doarme și nimic din cele ce se întâmplă nu este întâmplător.