Carre graduat: 15 modele stilate pentru doamnele de 45-50 de ani

Tunsorile graduate la momentul actual prezintă o simbioză a două tunsori clasice: carre și cascadă.

Carre graduat este, la momentul actual, una dintre cele mai populare tunsori. Această tunsoare elegantă este potrivită pentru doamnele de orice vârstă. Părul mai scurt la ceafă și buclele din față încadrează frumos fața, iar șuvițele aparent răvășite vă vor întineri considerabil.

1.

2.

3.

4.

5.

Această coafură este perfectă pentru doamnele cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani.

Carre alungit.  

Este preferata doamnelor cărora nu le plac tunsorile scurte. Este foarte elegantă și stilată și se aranjează destul de ușor.

Puteți alege opțiunea de Carre cu breton sau fără, cu cărare în centru sau laterală. De asemenea este la modă și tunsoarea bob care poate fi realizată nu numai pe părul drept, ci și ușor ondulat.

6.

7.

8.

Carre „pe picior”.

Este o altă tunsoare elegantă și stilată care se aranjează destul de simplu. Această tunsoare se potrivește oricărui tip de față și arată perfect indiferent de structura părului.

9.

10.

Bob-carre.

Această tunsoare devine din ce în ce mai populară datorită eleganței și rafinamentului său. Arată perfect cu breton, este potrivită pentru toate tipurile de păr și se aranjează destul de ușor.

Alegerea bretonului se va face în funcție de tunsoarea aleasă.

11.

12.

13.

14.

Aceste modele de Carre graduat vă vor ajuta să obțineți un aspect stilat și elegant.

Pentru a obține o tunsoare perfectă este bine să apelați la serviciile unui stilist profesionist care vă va ajuta să găsiți modelul perfect și, pe lângă aceasta, să vă remodelați conturul feței.

Vă place acest tip de tunsoare?