Care sunt tunsorile care adaugă volum la rădăcini?

Tunsoarea pixie este o soluție ideală pentru părul subțire.

Dacă vă plac tunsorile îndrăznețe, stiliștii recomandă tunsoarea pixie care va fi, cu siguranță, favorita acestui sezon. Această tunsoare arată perfect chiar dacă aveți părul fin și, pe lângă aceasta, se potrivește oricărei vârste.

Să vedem împreună care sunt avantajele sale.

Aceasta poate să corecteze unele mici imperfecțiuni ale feței și să scoată în evidență trăsăturile frumoase. Pe lângă acesta are un efect de întinerire: veți părea mai tânără cu câțiva ani!

Chiar dacă este o tunsoare destul de scurtă, o puteți aranja în mai multe feluri.

Dacă nu vă bucurați de un păr foarte des, acesta este, cu siguranță, perfectă pentru Dumneavoastră deoarece adaugă volum la rădăcini și părul va părea mult mai bogat.

Un alt avantaj al acestei tunsori este acela că veți putea purta căciulă fără să vă faceți griji, coafura nu-și va pierde forma.

1.

2.

3.

4. Dacă doriți să obțineți o coafură mai feminină, optați pentru un breton lateral lung.

5.

6.

7.

8.

9.

10. Multe femei, care au părul creț, evită tunsorile scurte deoarece se tem că nu li se vor potrivi, dar în zadar. Pixie arată minunat și pe părul creț.

11.

12.

13. Dacă vă este frică de astfel de schimbări radicale, stiliștii propun o soluție excelentă: o combinație dintre pixie și bob-carre.

14.

15.

16.

17. Există foarte multe variații ale acestei coafuri. Lungimea se va selecta în funcție de tipul de părul și de trăsăturile feței, depinde doar de preferințele Dumneavoastră!

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

Vă place această tunsoare? Ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!