Care sunt hainele de vară care ne adaugă volum și cele care ne ajută să părem mai suple. Iată ce am observat pe străzile orașelor

Există chiar și o rochie cu dungi verticale pe această listă!

Când vorbim despre o bluză cu mâneci bufante, o fustă maxi sau o rochie cu dungi verticale, ne imaginăm look-uri feminine și frumoase. Dar, de multe ori, rezultatul este exact invers: o siluetă lipsită de formă și niște ținute ridicole.

Să vedem împreună care sunt acele haine nereușite din garderoba de vară și să încercăm să căutăm un înlocuitor pentru ele.

1. Fusta maxi.

Adaugă volum: fusta A-line lungă până în pământ deoarece creează impresia de picioare scurte! Și cu cât fusta este mai largă, cu atât este mai probabil să păreți mai plină și mai scundă.

Vă va face mai suplă: o fustă midi chiar sub genunchi. Dacă alegeți fuste lungi, atunci doar astfel de lungime care nu vă va fura din înălțime chiar dacă purtați pantofi fără toc.

2. Bluză cu mâneci bufante. 

Adaugă volum: o bluză din țesătură densă, cu mâneci uriașe care vor distorsiona și proporțiile siluetei și vor crea o imagine comică.

Vă va face mai suplă: o bluză cu mâneci moderat bufante din stofă ușoară semitransparentă. Mânecile îngrijite vor decora orice silueta și cu siguranță vă vor face mai feminină.

3. Rochie cu dungi.

Adaugă volum: rochie cu dungi late. Nici măcar o curea în talie nu va putea ajuta la corectarea proporțiilor.

Vă va face mai suplă: o rochie cu o dungi verticale înguste.

4. Pantaloni scurți din stofe texturate. 

Adaugă volum: modelele din stofe texturate, iar stofa denăs împiedică crearea unei siluete aerisite și ușoare.

Vă va face mai suplă: talia înaltă, și lungimea de o palmă deasupra genunchilor. Alegeți o stofă netedă și lejeră – bumbacul este ideal, deoarece își păstrează forma și îi permite corpului să respire.

5. Pantaloni drepți de in.

Adaugă volum: pantalonii prea largi. Dacă sunt până la pământ, ascund gleznele și creează iluzia unor picioare groase și fură din înălțime.

Vă vor face mai suplă: pantaloni drepți cu dungi. Se potrivesc grozav oricărei siluete și fac picioarele subțiri și lungi, indiferent dacă purtați adidași sau tocuri înalte.