Tunsorile la modă în 2017: cele mai bune modele pentru dvs!

Pentru a avea o senzație de prospețime sufletească și a privi lumea cu alți ochi uneori e suficient să schimbi tunsoarea sau culoarea părului. În fiecare sezon specialiștii vin cu oferte generoase de tunsori pentru toate tipurile de păr. În articolul nostru veți afla care sunt cele mai populare tunsori în 2017!

Carre

În 2017 va rămâne foarte actuală tunsoarea carre, mai ales în varianta graduată, care creează impresia unui păr mai voluminos. Dar orice variantă a tunsorii carre arată foarte bine cu breton, iar în acest an hair-styliștii recomandă mai ales un carre ultrascurt, care ajunge până la lobul urechii.

Bob

Tunsoarea bob va rămâne extrem de populară și în 2017. Asta se referă la toate variante de bob, dar un trend nou în acest sezon îl are tunsoarea în care câteva șuvițe de pe mijloc se lasă puțin mai lungi decât celelalte. Și bobul texturat va fi o alegere foarte bună. Această variantă constă în tăierea vârfurilor și filarea părului, fapt ce creează impresia unui păr voluminos.

Tunsori în scări
Această tunsoare este potrivită pentru orice lungime a părului. Șuvițele de diferite lungimi se combină armonios și creează un aspect plin de stil și feminitate. O popularitate deosebită o va avea varianta în care “scările” sunt făcute doar pentru șuvițele laterale. Un breton lung asimetric va completa perfect această tunsoare.

Tunsori graduate

Tunsorile graduate vor rămâne foarte populare în acest an. Acestea sunt în general tunsori asimetrice cu șuvițe în mai multe nivele și de lungimi diferite. Prin urmare se obține un efect original, iar părul pare a fi foarte voluminos.

Pixie

Pentru doamnele și domnișoarele care preferă tunsorile scurte pixie este o alegere ideală. O trăsătură specifică a acestei tunsori este lungimea foarte scurtă a părului la ceafă și tâmple, iar contrastul obținut creează o impresie plăcută și un efect de păr voluminos. În acest sezon o completare perfectă pentru pixie va fi bretonul semirotund.


Mohawk

Pentru femeile care iubesc extravaganța specialiștii recomandă tunsoarea mohawk. Această constă în tăierea foarte scurtă sau chiar raderea pe părțile laterale, în timp ce în rest se lasă părul lung și dens care poate fi aranjat în foarte multe feluri. Acest contrast radical este pe plac multor domnișoare care sunt obișnuite cu experimente extraordinare.