Care modele de blugi vor fi la modă în 2019 și pe care ar trebui să-i aruncați?

Nu este suficient să găsiți un model de blugi care să vi se potrivească perfect și să aibă culoarea preferată. Trebuie să fie și la modă în noul sezon.

Să vedem împreună care sunt modelele recomandate pentru noul sezon.

Boyfriend.

Acesta este unul dintre cele mai populare modele, deoarece se potrivește tuturor. În acest sezon acești blugi au devenit mai laconici, de culoare albastră clasică.

Cloș scurți.

Acest model de blugi, care a revenit la modă din anii ’70, s-a bucurat de mare popularitate mai multe sezoane la rând, dar în acest sezon nu mai sunt printre favoriți. Problema lor constă în faptul că adaugă volum la nivelul șoldurilor și se recomandă numai persoanelor zvelte. Dacă faceți parte din această categorie, atunci îi puteți purta cu un pulover de cașmir și cu o pereche de încălțăminte stilată.

Skinny cu talia înaltă.

Din păcate acest model nu se potrivește chiar tuturor, dar, după o pauză, aceștia sunt din nou în tendințe. Merită să acordați atenție modelelor cu talie înaltă precum și modelele scurte.

Drepți.

Acest model se combină perfect cu cămăși albe și sacouri precum și cu bluze de mătase. Sunt foarte versatili, încadrându-se perfect în dress code-ul smart casual.

Culottes.

Acest model a început să apară acum câțiva doar în colecțiile brandurilor de renume, dar nimeni nu a i-a luat în serios. Dar vremea se schimbă și acum este unul dintre cele mai populare modele.

Largi.

Acest model care se purta prin anii ’70 și ’90 este acum din nou la modă.

Care vor fi culorile la modă?

Nuanțele clasice de albastru: de la albastru deschis la indigo, vor fi cele mai populare. Blugii negri sunt, de asemenea, în tendințe, de multe ori acestea înlocuind cu succes pantalonii clasici. Iar odată cu venirea primăverii, puteți lua în calcul și blugii de culoare albă.

Care modele de blugi vă plac cel mai mult? Așteptăm comentariile Dumneavoastră!

error: Content is protected !!