Care din aceste familii este cea mai unită și prietenoasă?

Psihologii sunt de părere că baza relațiilor noastre cu alte persoane este construită încă în copilărie. Anume această bază, primită de la cei dragi, deseori determină modul în care vedem lumea. Familia constituie mediul în care copilul se naște, trăiește primii ani ai existenței personale, se dezvoltă și se formează pentru viață. Ea reprezintă un prim instrument de reglare al interacțiunilor dintre copil și mediul social, care stau la baza structurării personalității.

Vă îndemnăm să vă verificați logica și intuiția, răspunzând la o întrebare simplă: ”Care din familiile din imagine este cea mai unită și prietenoasă?”. Nu vă gândiți prea mult timp. Aveți încredere în propria intuiție. Rețineți numărul imaginii și aflați cât de aproape ați fost de răspunsul corect.

Iată ce înseamnă imaginea aleasă:

1. Familia Nr.1 

Deși este o familie completă, totuși nu este una foarte prietenoasă. Chiar dacă mama are grijă de copil, totuși îl ține la distanță de tatăl său.

2. Familia Nr.2 

Oamenii din această imagine nu se aseamănă deloc cu o familie prietenoasă. Adulții nu sunt deloc atenți la copil, pe când nici acesta nu are dorința de a-și ține părinții de mână. Par a fi doar 3 necunoscuți, ce merg pe același drum.

3. Familia Nr.3 

Oamenii din imagine reprezintă o familie fericită și unită. Tatăl are grijă nu numai de mama, dar și de copil, ținându-i pe toți lângă sine. Răspunsul corect este familia Nr.3!

Ați reușit să găsiți răspunsul corect? Nu ezitați să vă testați și prietenii dvs! Oferiți-i șansa de a-și verifica logica și simțul intuitiv!

error: Content is protected !!