Cardiganul ”de primăvară” – 24 de modalități cum să combinați cu succes piesele vestimentare din garderoba dvs.

Enumerând hainele de bază din garderoba noastră, în primul rând ne gândim la un cardigan de culoarea gri. Cam trist – nu? Ce ziceți? ”Stilat și elegant!” – susțin designerii! Care este secretul popularității cardiganului? Cum să obținem o ținută frumoasă și memorabilă? Cum să evităm tristețea și plictiseala? Cu ce se potrivește un cardigan de culoarea gri?

Cardiganul gri – principalele avantaje

Suntem siguri că un cardigan este în garderobă oricărei femeie moderne. Aceste jachete tricotate sau alungite sunt atât de diverse, încât permit fiecărei femei să-și găsească propriul stil. Cardiganul gri este o piesă vestimentară universală, care se adaptează foarte ușor la orice imagine. Dacă încă mai stați la dubii, dacă merită să cumpărați acest articol elegant al garderobei, atunci vă vom povesti pe scurt caracteristicile principale ale acestuia:

– Popularitatea culorii gri a bătut toate recordurile. Astăzi aceasta nu este asociată cu imaginea unui șoricel, ci simbolizează intelectualitate și înțelepciune.

1. 

– Cardiganul gri se manifestă prin faptul că este ușor de adaptat la orice stil: de zi cu zi, romantic, grunge, boho și chiar cel de afaceri. Cardiganul gri poate să concureze prin versatilitate doar cu cardiganul de culoare bej.

– Experimentați cu textura țesăturii. Culoarea gri neutră vă permite să faceți un accent asupra structurii materialului. Cât de frumos arată un cardigan tricotat, cu ornamente mari și reliefate, modelele mai groase și călduroase sau fine și subțiri de vară!

2. 

Designerii au creat multe modele, unde fiecare are propriile caracteristici. Dar este foarte important să luați în considerație caracteristicele individuale ale siluetei dvs, pentru a evidenția avantajele și a ascunde imperfecțiunile. În acest articol veți putea afla sfaturi importante despre alegerea unui cardigan în funcție de caracteristicile siluetei dvs.

Cardiganul feminin de culoare gri: combinația perfectă de culori. 

– All grey. Moda continuă să ne dezvăluie unele mituri despre culoarea tristă – gri. Acum experții sugerează crearea de imagini stilate în diverse nuanțe a acestei culori. Îmbrăcați-va în culoarea ”de oțel rece” de la cap până la picioare și veți arăta neobișnuit de elegant! Important: este necesar să combinați diferite nuanțe și să alegeți piesele vestimentare de diferite texturi.

3. 

– Gri + verde. Un ansamblu discret și plin de mister. Tendințele în modă atrag atenția femeilor asupra nuanțelor frumoase și silențioase, cum ar fi smaraldul, menta și kaki, ci nu un verde de o culoare intensă și îndrăzneață. Pentru o nuanță mai deschisă a culorii verzi, alegeți același ”oțel” de o nuanță deschisă și invers. În poza de mai jos, vedeți o combinație neobișnuită a tricoului de camuflaj cu un cardigan lung, ce arată foarte armonios și moale, cu note de neglijență ușoară.

4. 

– Gri + roz. Acest look, cu siguranță nu poate fi numit trist. Culoarea gri calmă, este puțin mai silențioasă decât rozul îndrăzneț. Ansamblul acestor culori este un trend pentru totdeauna.

5. 

– Gri + albastru. Nuanțele reci precum albastru și albastru deschis sunt o companie perfectă a culorii ”de oțel”. Albastru cu o nuanță moderată este destul de reprezentativ. Mai ales dacă alegeți nuanțe pure de albastru. Tema nuanțelor reci pot completa culorile violet, turcoaz și acvamarin.

6. 

– Gri + alb. Este o combinație universală, sfidătoare, cu un aer de sensibilitate și romantism. Redă aspectului solemnitate, de aceea este adesea folosit pentru evenimentele festive.

7. 

– Gri + negru. Cea mai solicitată combinație pentru viața de zi cu zi, care nu are nevoie de publicitate suplimentară. Obținem un ansamblu strict și puțin conservator, dar foarte elegant. Pentru a obține un ansamblu mai original, adăugați orice detaliu: pălărie sau poșetă, pantofi de o altă nuanță sau un lanț lung.

8. 

– Gri + roșu. Aceasta este o noutate în lumea designului, care este deschisă simultan cu urcarea la vârful popularității a ambelor culori. Două culori radical diferite, care se completează perfect una pe cealaltă. Dar totuși permiteți-i culorii gri să fie principală în acest duet. Culoarea roșie este folosită pentru accente. Un astfel de duet nici nu miroase a tristețe – doar optimism și încredere.

9. 

– Gri + portocaliu. Este o combinație extrem de interesantă, ideală pentru doamnele ce adoră să fie atrăgătoare. De asemenea, cu succes sunt folosite și nuanțele de teracotă, ocru și cupru.

– Gri + galben. Un alt ansamblu vesel, care provoacă asociații cu începutul primăverii și lumina soarelui. Incredibil de revigorant, luminos și viu. Dacă alegeți o combinație contrastantă de culori, încercați să evitați modelele cu ornament masiv pe țesături. Experimentați sau cu contrastul nuanțelor sau cu contrastul texturilor – ori una ori alta! Un pulover subțire, de culoare galbenă, este mai bine să-l combinați cu un cardigan gri deschis.

10. 

Cardiganul gri – cu ce piesă vestimentară este mai bine să-l purtați? 

Cardiganul cu pantaloni.

– O pereche de blugi și un maiou – un ansamblu perfect și practic, care este plăcut tuturor. Iarna purtați cardiganul cu o pereche de blugi de nuanță mai închisă, iar vara – de o culoare deschisă. Amatorilor de modele cu rupturi și zgârieturi, de asemenea se dă acordul pentru un astfel de look. Echilibrează perfect liniile corpului blugii cu lungimea 7/8. În calitate de pantofi se permite încălțămintea sportivă sau încălțămintea slip-on.

11. 

– Puteți experimenta cu o pereche de leggings și un cardiganul de culoare gri. Combinația clasică cu haina exterioară – cardigan voluminos și pantaloni îngustați echilibrează vizual silueta. Chiar și cardiganul de tip oversize va arăta perfect.

12. 

– Cu câteva sezoane în urmă, combinația dintre partea exterioară liberă și cea de jos îngustată, a fost considerată unica opțiune corectă. Cu toate acestea, stiliștii profesioniști au revizuit interdicțiile sale și au permis combinația unui pulover ovesize cu o pereche de pantaloni largi în același stil.

13. 

–  O pereche de pantaloni drepți, conici sau pantaloni drepți, cu o bluză albă va forma o ținută de afaceri perfectă. Iar cardiganul de culoarea gri se va încadra ideal în regulile stricte a codului vestimentar. Dacă după muncă aveți o întâlnire cu prietenii, puteți completa acest ansamblu cu accesorii elegante.

14. 

Cardiganul și rochiile 

Cu ce să purtați cardiganul gri la sărbători? Clar că cu o rochiță! Și nu numai de sărbători! Vă propunem câteva modele ce sunt actuale în acest sezon.

– Dacă doriți să vă asigurați confortul într-un ansamblu cu cardigan și rochie, aceasta din urmă trebuie să fie cu o textură mai subțire și cu un desen simplu, astfel încât să nu supraîncărcați imaginea.

15. 

– Perfect se va potrivi cu cardiganul gri o rochiță de vară romantică și delicată sau rochie de tip bandaj. Contrastul texturilor țesăturilor va fi un avantaj.

– Ați ales pentru o seară rochia cu paiete? Sau poate că este o rochie încântătoare cu dantelă? Va arăta și ea bine cu un cardigan.

– În garderoba unei doamne frumoase și moderne este sigur că se va găsi și rochia de dantelă, care nu poate fi evitată atunci când faceți cumpărături. Îmbrăcați deasupra fermecătoarei rochii de dantelă puloverul tricotat alungit. O doamnă romantică, în stilul boem, poate completa acest ansamblu nu numai cu pantofi eleganți, ci și cu botine.

16. 

17. 

– Să nu uitați de rochița modernă cu printuri florale, fabricată dintr-o țesătură fină și ușoară. Iată cum arată un cardigan de culoare gri închisă cu o rochiță fină cu flori mărunte. Pentru vremea rece vă sfătuim să adăugați o eșarfă snood și niște pantofi pe tocuri.

18. 

– Cu o rochie în dungi, puțim mai lungă decât cardiganul, orice încălțăminte se va potrivi.

19. 

– Cu o rochie mai pufoasă va arăta cel mai bine un pulover mai scurt, care nu va ascunde farmecul siluetei dvs.

20. 

– O rochie lungă de culoare neagră și cardigan gri – o fotografie a unei astfel de ținute poate fi adesea întâlnită în internet. La fel, aceasta este adorată și de vedete, precum Jessica Alba.

21. 

Cardigan și fuste 

– O fustă strictă de tip creion mereu va fi la fel de populară și actuală pentru orice sezon. Este perfectă pentru a forma o ținută de afaceri. Fiți moderne!

22. 

– Fusta confecționată din piele naturală este cunoscută pentru rezistența și durabilitatea sa. Pentru un cardigan gri se va potrivi perfect atât o fustă de tip creion din piele, cât și o fustă de tip cerc. Să ne amintim de combinația modernă de încălțăminte sportivă cu o fustă – nu ezitați să faceți alegerea în favoarea încălțămintei sportive.

23. 

– Fustă acordeon, plisată sau fusta-cerc și alte fuste voluminoase poate fi combinate cu un top. Iar în calitate de încălțăminte perfect se vor potrivi cizmele lungi ce acoperă genunchii.

24. 

Încă credeți că un cardigan gri este o piesă vestimentară banală? Așteptăm cu drag comentariile dvs.