Cardigane pentru 2019-2020: 7 cele mai stilate modele, care ar trebui să fie în garderoba dvs!

În perioada 2019-2020, cardiganul este o piesă vestimentară modernă și de neînlocuit pentru garderoba femeilor. El este folosit pentru crearea unor ținute elegante, de zi cu zi, de afaceri, romantice și chiar de seară. Până la urmă, totul depinde de culorile și modelul cardiganului, care este o piesă foarte universală.

Perioada în care cardiganul devine cel mai popular articol vestimentar este toamna și primăvara. Din moment ce primăvara este deja în prag, e timpul să vă decideți ce cardigan să cumpărați. Acesta trebuie să fie modern și elegant la maxim, ce poate fi purtat în fiecare zi. În acest caz, ca de obicei, vă vom ajuta și vă vom povesti despre cele mai moderne și frumoase cardigane feminine pentru 2019-2020 – care sunt stilurile de bază și cum să le combinați pentru a arăta impecabil și modern.

Iată care sunt 7 cele mai stilate modele:  

1. Cardigan scurt, cu nasturi.

Chiar dacă această opțiune pare a fi mai mult o bluză tricotată, este incredibil de populară pentru 2019-2020. Este versatil și perfect pentru a crea o imagine într-un stil de afaceri, pe care să-l puteți combina cu o bluză și pantaloni. Nu mai puțin interesant este stilul pentru fiecare zi, pe care-l veți obține cu blugii dvs. preferați. Dar pentru ocazii speciale, un cardigan ar trebui să fie combinat, de exemplu, cu o fustă pufoasă.

2. Cardigan clasic și frumos, fără guler, cu lungime medie.

Ținutele clasice sunt iubite de femeile de diferite vârste. De aceea, pentru a vă crea o imagine mai elegantă și mai sofisticată, vă sfătuim să atrageți atenția la un cardigan clasic, fără nasturi. El vă va face o companie plăcută pentru orice tip de ținută.

3. Faimosul cardigan – palton.

Doriți să procurați cel mai modern cardigan în acest sezon? Atrageți atenția la varietățile diverse ale cardiganelor, care se disting printr-o lungime maximă și un material destul de dens. Veți obține o imagine incredibil de eficientă a unui cardigan – palton, fabricat din tweed sau cu ornamente din blană.

4. Cardiganul modern de tip poncho.

Doriți să vă simțiți cât mai confortabil și comod în acest an? Cumpărați un cardigan – poncho, care vă va ajuta să creați ținute interesante și elegante, de zi, în stilul boho sau grange.

5. Cardigan tip Cape – feminin și elegant.

Un alt model frumos de cardigan, care este foarte popular, este cardiganul – cape. Este oarecum similar cu un poncho, dar în cape sunt despărțituri și pentru mâini. Acest stil al cardiganului este perfect pentru a crea ținute de seară sau de afaceri.

6. Cardigan – jiletcă.

O opțiune excelentă care va face ca orice femeie să arate frumos este un cardigan – jiletcă modern. Este de dorit să-l purtați cu rochii sau fuste, ce accentuează talia. Evident, o pereche de pantofi pe tocuri va completa această imagine perfectă.

7. Cardigan tip ”fluture”.

Un cardigan tip ”fluture” este o alegere excelentă, dacă doriți să creați un look elegant pentru munca la birou sau pentru fiecare zi. În plus, acest model este perfect pentru doamnele sau domnițele cu orice tip de siluetă.

V-au interesat aceste modele de cardigane? Care v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu drag comentariile dvs.