Când am văzut ce poșetă și-a făcut prietena mea, am rămas uluită. Toate tiparele de croitorie sunt aici!

Într-o zi mi-a apărut dorința de a crea o poșetă cu mâinile mele. Atunci am adunat o mulțime de tipare de croitorie, pe care vi le prezint prin acest articol. Aici veți găsi cele mai variate designuri de poșete făcute din tot felul de materiale. Chiar și o umbrelă stricată v-ar putea prinde bine!

Pentru a face o poșetă din țesătură nu este nevoie de abilități speciale sau experiență în croitorie, e suficient să aveți dorință și puțin timp liber, plus câteva cunoștințe de bază. Bunăoară pentru a face o poșetă, evitați să folosiți țesătură sau piele foarte groase.

Accesoriul poate fi confecționat din lână, in, piele, bumbac, pâslă și alte materiale. Puteți folosi pentru asta haine vechi, cum ar fi blugi, geci, paltoane etc. Puteți confecționa poșete pentru cele mai diverse ocazii, stiluri, ținute sau anotimpuri, important e să alegeți corect materialul, culoarea și dimensiunea viitorului accesoriu.

Tipare de croitorie pentru poșete

Cum poți confecționa o poșetă fără o minimă experiență în cusut? Nu vă faceți griji, totul este destul de simplu, iar schemele de mai jos sunt cât se poate de clare, astfel încât pot fi folosite chiar și de un începător!

1.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.