Când vă este greu pe suflet și vă simțiți epuizată, citiți aceste rânduri

Există persoane care iubesc într-atât de mult, suferă atât de mult și se oferă altora totul până la ultima picătură încât lor nu le mai rămâne nimic…

Știu cum e să fii epuizată emoțional. Când încerci să explici acest lucru altor persoane și nu prea îți reușește. Cum ai putea să le explici aceasta cuvinte: „Simt lucrurile atât de intens, ofer atât de mult încât uneori tot ceea ce-mi rămâne înauntru este doar un pustiu”.

Este ca și cum te-ai trezi dimineața obosită, nu ai putut dormi noaptea, pe la 3 dimineața te-a copleșit o singurătate care ți-a devenit deja familiară, cu care te-ai obișnuit deja.

Privești cum cei din jur sunt surprinși de faptul că nu faci lucrurile așa cum ar trebui. Se miră de ce nu poți simți lucruri cu o intensitate mai mică. Vor ca tu să nu mai fii atât de sensibilă. Dar tu invidiezi persoanele care nu se îngrijorează, pe când nici nu ți-ai putea măcar imagina cum ar fi să fii așa.

Există persoane care iubesc într-atât de mult, suferă atât de mult și le oferă altora totul până la ultima picătură, încât nu le mai rămâne nimic…

Există persoane care oferă totul, pentru ca alții să se simtă împliniți.

Există persoane care au o putere de invidiat atunci când îi ajută pe alții, dar pe sine nu se pot ajuta.

Există persoane care-și ascund foarte bine lacrimile.

Anume acestea sunt persoanele care se simt singure în mulțime.

Anume aceste persoane admiră cuplurile fericite și se gândesc când li se va întâmpla și lor același lucru.

Cu cât mai multe persoane au avut încredere în tine, cu atât mai puțină încredere ai tu în ceilalți. Ai învățat să te bazezi doar pe tine însăți.

Știu, ai obosit să tot încerci.

Toți consideră că acesta este un lucru firesc pentru tine, dar nu e chiar așa.

Uneori ai impresia că este ceva anormal, de ce iubești atât de mult? Dar nu știi cum ar putea fi altfel.

Oamenii te admiră, ești atât de iubitoare, grijulie, atentă, dar nu observă cât de mult au obosit ochii tăi, cât de tare s-a epuizat încrederea ta, cât de adâncă a devenit singurătatea ta.

Vreau să știi că ești unică. Vreau să știi că mă mândresc cu puterea ta. Că într-o bună zi vei fi răsplătită și vei întâlni pe cineva care îți va umple viața de fericire exact așa cum o faci tu.

Dar între timp încearcă să nu pierzi speranța. Continuă să fi tu însăți și nu te schimba.

Ai niște calități care se întâlnesc foarte rar. Fii tu însăți și într-o bună zi vei întâlni persoana care te va privi în ochi și-ți va spune: „În sfârșit!”