Când un bărbat încetează să mai respecte femeia de lângă el, norocul îi întoarce spatele!

Gândirea creatoare feminină este de multe ori mai puternică decât cea masculină. Prin urmare, capacitatea sa de a influența soarta este foarte mare, atât propriul destin, cât și destinul soțului ei.

Energia pozitivă a unei femei nu doar atrage norocul în viața bărbatului, ci și îi afectează viața în general.

Când femeia simte plăcere și fericire în relație, îi schimbă radical viața bărbatului. Îi surâde norocul și toate ușile i se deschid.

Pentru că, datorită stării interioare de fericire și împlinire, cu puterea gândirii ei creatoare, femeia îl binecuvântează pe soțul ei la succes și atrage în viața lui evenimente favorabile.

Prin femeie, spre bărbat vine un flux de bunătate, noroc și prosperitate, fie un flux de putere distructivă.

Femeia este strâns legată cu sferele subtile și lumea energiei. Prin urmare, gândurile ei, starea lor emoțională interioară care formează planul fizic, se realizează mai repede.

În cazul în care soția nu este mulțumită de viața de familie, nu este fericită lângă soțul ei, lui îi va fi dificil să se realizeze și să obțină succes.

De ce bărbații înțelepți nu economisesc surse pentru a-și face femeile fericite. De ce încearcă să le protejeze de orice lucru neplăcut și să le înconjoare doar cu impresii plăcute?

Ei știu că o femeie mulțumită este o sursă de bunăstare și fericire pentru întreaga familie.

Bărbații nu pot trăi fără femei și nici femeile nu pot trăi fără bărbați. Doar în relația de cuplu pot găsi armonie și fericire. De aceea orice relație trebuie să fie bazată pe respect și apreciere reciprocă.