Câmpia florilor de cala din California. Această priveliște îți taie respirația!

În fiecare primăvară, pe coasta oceanului Pacific, în regiunea Big Sur din California, printre vegetația bogată, înflorește o vale întreagă de flori sălbatice de cala (Calla Lily Valley). Aceste flori sunt cu adevărat deosebite, frunzele lor de un verde strălucitor sunt la fel de elegante ca și florile de un alb imaculat, iar petalele capătă nuanțe extraordinare.

1.

Imaginați-vă doar o plimbare relaxantă aici! Este o priveliște cu adevărat încântătoare care îți taie respirația!

Oceanul Pacific și apusul soarelui, ascund o priveliște fascinantă de culori și de magie, care nu va lăsa indiferent niciun spectator dornic de a se pierde în această frumusețe. De obicei, florile cala înfloresc în luna martie, de aceea toți doritorii de a-și bucura ochii și de a admira frumusețea lor trebuie să viziteze peisajul californian anume în această perioadă a anului.

2.

Cu scopul de a proteja florile sălbatice, pe teritoriul văii au fost amplasate trasee turistice și scări speciale, care duc de la plajă tocmai spre desișurile pădurilor de arbori giganți de sequoia, turiștii ajung foarte ușor în acest loc magic și își bucură ochii și sufletul admirând aceste minunății.

3. 
Locurile în care se cresc frumoasele flori de cala sunt considerate periculoase pentru plimbări și aici trebuie respectate îndeosebi regulile de securitate, pentru că valea este înconjurată de flori de iederă otrăvitoare, urzică și ravene adânci și abrupte.

4.

Valea pitorească de flori de cala, unde poți admira o mulțime infinită de flori extraordinare, se află în Big Sur, 26374 Cabrillo Hwy Carmel-by-the-Sea, CA 93923.

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

Distribuie și prietenilor tăi!