Cămașă albă, un trend pentru 2019-2020: 11 idei superbe cum să porți cămașa albă, ca să arăți impecabil și stilat!

Cămașa albă… Această piesă vestimentară a devenit de mult una clasică, care în ciuda vârstei sale, este încă la modă. Nici un defileu nu este complet fără acest articol. De aceea am pregătit articolul nostru de astăzi, în care vă vom relata cum să purtați o cămașă albă modernă în 2019-2020. Versiunea clasică de a purta o cămașă albă doar în momentul în care creați o ținută de afaceri nu este unica opțiune. Acum, cămașa albă există într-o mulțime de modele, ce se poate potrivi perfect oricărui ansamblu creat, indiferent de stilul preferat.

Iată câteva imagini care vă vor ajuta în crearea ținutelor moderne:

1. 

2. 

3. 

În 2019-2020, puteți purta elegant o cămașă albă, completând-o cu blugi sau pantaloni cu o talie înaltă sau cu o pereche de pantaloni cu lungimea de 7/8. În același timp, cămașa poate fi atât de un model mai strict, precum de tip bărbătesc, cât și una mai feminină, de exemplu, cu mâneci largi, broderii sau volănașe.

Cu toate acestea, o cămașă albă va arăta minunat cu o fustă de tip creion, cerc sau parte peste parte. De fapt, aici nu aveți restricții. Puteți alege absolut orice model de fustă, apoi alegeți cămașa albă perfectă pentru ea.

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

În plus, vă recomandăm să nu uitați de efectul stratificat, care este la modă în 2019-2020. În acest caz, cămașa acționează ca o îmbrăcăminte exterioară. Îmbrăcând cămașa albă peste un top veți arăta fabulos. Aici cămașa poate fi deschisă sau legată într-un nod. Adăugând la o astfel de ținută niște accesorii îndrăznețe și pantofi cu toc, veți obține un ansamblu cu adevărat la modă și elegant.

10. 

11. 

Deci, dacă doriți să arătați cu adevărat la modă, adăugarea în garderobă a unei cămăși albe sau poate chiar mai multe și de diverse modele, ar trebui să fie prima dvs prioritate. Răsfățați-vă, pentru a fi modernă și satisfăcută.

Vă plac cămășile albe? Câte aveți? Așteptăm cu drag comentariile dvs.