Călătorii în timp: superstaruri din lumea muzicii și întâlnirea cu ei înșiși în tinerețe.

Imaginați-vă că sunteți un călător de timp! Ar fi minunat, nu-i așa? Doar că, din păcate, încă nu s-a inventat mașina timpului.

Știm cu toții că timpul nu iartă pe nimeni. Dar pentru unele vedete acesta parcă s-a oprit în loc. De aici rezultă faptul că timpul lasă semne diferite pe chipurile oamenilor: cu unii este mai blând, cu alții mai puțin. Pe lângă aceasta starurile știu foarte bine cum să-și ascundă urmele trecerii anilor.

De aceea de foarte multe ori, atunci când privim fotografiile lor din tinerețe și le comparăm cu cele de la maturitate, ne întrebăm, involuntar, care sunt mai reușite.

Pe internet circulă un album ce conține colaje de fotografii cu marii artiști aflați la prima tinerețe și la maturitate. Acest lucru a fost posibil datorită Photoshop-ului, iar rezultatele sunt uimitoare!

Freddie Mercury, Madonna, Britney Spears etc. care apar în aceste poze în tinerețe și apoi la maturitate. Este un proiect extraordinar!

Următoarele fotografii arată evoluția vedetelor și sunt cu adevărat surprinzătoare. Priviți-le pentru a vă convinge și Dumneavoastră!

Freddie Mercury.

Michael Jackson.

Madonna. 

George Michael.

Tina Turner.

David Bowie.

Whitney Houston.

Phil Collins.

Paul McCartney.

Sher.

Aretha Franklin.

Bruce Springsteen.

Mick Jagger.

Cyndi Lauper.

Annie Lennox.

Agnetha Fältskog.

Robbie Williams.

Britney Spears.

Sting. 

Elvis Presley.

Barbara Streisand.

Boy George.

Lionel Richie.

Jon Bon Jovi.

Ce părere aveți despre acest proiect interesant? Vă place să vă uitați la fotografiile din copilărie sau din tinerețe ale unor celebrități sau persoane din anturajul Dumneavoastră și să le comparați cu acele de la maturitate?  Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!