Cadouri nepotrivite pe care nu trebuie să le dăruiești nimănui

Alegerea unui cadou trebuie făcută cu atenție și responsabilitate. Astfel încât să nu treziți emoții neplăcute persoanei care îl primește. Există unele lucruri care poartă energie negativă. Acestea nu sunt doar cadourile care pot însemna apropierea unei boli sau a bătrâneții, ci și multe alte lucruri despre care probabil nici nu cunoașteți.

Astăzi, vom enumera acele lucruri pe care nu trebuie să le oferiți drept cadou indiferent de circumstanțe.

Semne rele despre cadouri

Oglindă

Din timpurile mai vechi se consideră că acest obiect posedă o anumită putere magică. Există convingerea că vrăjitorii pot face diferite ritualuri magice cu ajutorul oglinzii. De exemplu, dacă veți dărui unei tinere de succes o oglindă „vrăjită”, atunci îi puteți lua toată frumusețea, succesul și tinerețea.

Se spune că oglinda este punctul de trecere în alte lumi. Cel mai periculos se consideră primirea în dar a unei oglinzi vechi de epocă, deoarece ea poate păstra în interior energia și informația tuturor persoanelor care s-au privit cândva în ea. Suprafața oglinzii putea absorbi toată energia negativă a diferitelor evenimente negative.

Ceas

Se consideră că ceasul primit în dar aduce diferite nenorociri. Dacă veți dărui un ceas tinerilor însurăței, acesta va cronometra timpul lor petrecut în înțelegere și dragoste. Iar acest lucru va duce la certuri, iar ulterior la divorț. Dacă dăruiți un ceas de perete directorului unei companii, atunci el nu va ocupa acest post pentru mult timp.

Păpuși chinezești din porțelan

Problema constă în faptul că aceste păpuși sunt confecționate după prototipul unor oameni vii. Păpușile reflectă omul real, îi repetă mimica, privirea, zâmbetul. Adică energia cuiva poate trăi în păpuși. Iar acest lucru se va răsfrânge asupra persoanelor care le vor primi cadou.

Obiecte tăioase și ascuțite

Nu se recomandă să dăruiți furculițe, cuțite, pumnale. Aceste obiecte vor aduce energie negativă în casă. Se crede că astfel de cadouri aduc în viața persoanei care le-a primit doar certuri, conflicte și necazuri.

Figurine în formă de păsări

La fel ca cuțitele, figurinele păsări pot aduce nenorociri și necazuri în casă. Se crede că pasărea este simbolul celui mai diabolic zgomot. Nu în zadar se consideră că pasărea care a intrat pe geam din întâmplare, aduce nenorociri.

Papuci și mănuși

În special nu trebuie să oferiți astfel de cadouri persoanelor în vârstă. Acestea le pot reaminti despre apropierea bătrâneții.

Dăruirea unei perechi de mănuși înseamnă că cel care le-a dăruit intenționează să înceteze relația cu destinatarul cadoului. În vechime, chemarea la duel se făcea prin aruncarea mănușii. Papucii de cameră simbolizează moarte grabnică celui care i-a primit în dar.

Genți, portofele și rucsacuri deșarte

Pentru a evita problemele financiare ale destinatarului, puneți o monedă sau o bancnotă în interiorul cadoului. Cu cât va fi mai mare valoarea cu atât mai bine.

Obiecte asociate cu boala

Nu oferiți cadouri care reamintesc despre boli. De exemplu, un inhalator, un dispozitiv de încălzire, un tonometru, un corset pentru coloană vertebrală.

Animale

Evitați să dăruiți animalele vii, dacă nu sunteți convinși de faptul că persoana și-l dorește de mult timp și de o anumită rasă. Dacă totuși ați oferit un astfel de cadou, trebuie neapărat să achitați un preț simbolic. În caz contrar, animalul poate fugi de la stăpân sau se poate îmbolnăvi.

Lenjerie de corp, batiste și șosete

Nu se recomandă să dăruiți aceste cadouri soților dvs. Se crede că acest lucru poate provoca infidelitate, precum și plecări în călătorii lungi. Se spune că șosetele cadou sunt un prevestitor al faptului că soțul va pleca de acasă și nu se va mai întoarce.

Batistele aduc lacrimi în casă. Există obiceiul ca batistele folosite la ceremoniile funerare să fie lăsate în cimitir.

Perle

Perlele aduc proprietarului lor lacrimi străine. Ele sunt simbolul lacrimilor sirenei care s-a aruncat apoi în apă.

Buchet de flori roșu închis în număr par

Se spune că dăruirea garoafelor este un semn prost. Va aduce necazuri și tot felul de nenorociri persoanei căreia i-au fost date.

Un semn prost gust se consideră dăruirea unui buchet care conține doar flori roșii și negre. Un astfel de buchet simbolizează moartea.

Și, desigur, unul dintre cele mai periculoase „cadouri“, care simbolizează moartea, este dăruirea unei persoane sănătoase a unui buchet de flori în număr par.

Poate fi redăruit cadoul?

Aș vrea să vă reamintesc că nu se recomandă redăruirea cadourilor. Se crede că energia primului destinatar rămâne în cadou pentru totdeauna. Și cine știe ce fel de energie are, poate este negativă.

În final, remarcăm faptul că, dacă ați fost într-o asemenea situație, cereți neapărat o recompensă bănească simbolică. Astfel toată energia negativă din acel cadou va dispărea.