Căciuli și pălării care nu se mai încadrează în garderoba din 2020: ridicole, fără gust și învechite!

Fiind în pragul sezonului rece, multe femei deja încep să-și aleagă acele piese vestimentare, care sunt nu numai la modă, dar și protejează de frig. Una din aceste piese importante este căciula. Am analizat care sunt tendințele și venim să vă relatăm despre piesele ce deja nu au loc în garderoba unei doamne la modă. Aflați care sunt cele 5 modele de căciuli care nu merită să le cumpărați în 2020 și cu ce să le înlocuiți dacă le-ați cumpărat deja.

1. Blană scurtă 

1.1

Pălăriile din blană au apărut adesea pe podium în colecțiile sezonului toamnă-iarnă 2019-2020. Însă, printre ele nu este niciuna, asemănându-se cu un model învechit al anilor 2000, din blănuri scurte, cu un design complex.

Dar iată prezentările moderne ale căciulilor cu blănuri lungi sunt mai mult decât populare. În același timp, toate modelele arătă destul de laconic.

1.2

1.3

2. Pălării drapate 

2.1

2.2

O altă versiune învechită a pălăriilor – din țesătură pentru paltoane, drapate. Chiar și în ciuda materialului cald din lână, decorate cu flori sau falduri, este mai bine să evitați astfel de modele.

2.3

Pălăriile din piele pot fi o alternativă excelentă: berete, șepci, căciuli, pălării în stil de vânătoare.

2.4

3. Tricotate, cu pompon de blană.

3.1

Tendința căciulilor tricotate cu pompoane mari de blană ar trebui uitată în 2020. Dacă alegeți un pompon, atunci ar trebui să fie de dimensiuni mici și tricotat din aceeași lână ca și căciula.

3.2

Anul acesta pompoanele sunt înlocuite cu ”coroana” pătrată a căciulii. Așadar, în acest sezon ar trebui să aruncați o privire mai atentă la astfel de căciulițe.

3.3

4. Decor simpatic. 

4.1

Pietrele, mărgelele, broșele nu sunt cea mai bună opțiune pentru decorarea unei pălării de toamnă sau căciuli de iarnă în acest an. Orice accesorii vor reduce costul produsului, mai ales dacă modelul în sine va avea deja cel puțin un an. Deci este mai bine să nu vă asumați riscuri și să acordați atenție opțiunilor moderne pentru pălării.

4.2

Decorul din acest an a fost înlocuit cu imprimeuri. Iar cel mai populară dintre desene sunt carourile, chiar dacă designerii au prezentat diverse șepci într-un „leopard”, cu motive scandinave și benzi colorate.

4.3

5. Căciulă tricotată ”cosiță” 

5.1

Cu siguranță este frumos, dar numai școlărițele pot purta o căciulă tricotată cu un model de decor reliefat. La o vârstă mai înaintată, o pălărie tricotată într-un model vertical va părea infantilă, iar cea de un model orizontal vă va îmbătrâni.

5.2

Stiliștii vă recomandă să înlocuiți căciula ”anti trend” pe un turban tricotat. Această piesă a început să câștige popularitate în sezonul trecut, iar anul acesta se prognozează să fie pe primul loc în clasamentul celor mai elegante accesorii.

5.3

Drag cititor, dvs ce pălării sau căciuli preferați să purtați? Așteptăm cu drag comentariile dvs.