Burtici drăguțe! De ce sunt diferite ținutele de gravidă ale lui Meghan Markle și Kate Middleton?

Admiratorii familiei regale au urmărit toate cele trei sarciniale lui Kate Middleton. Acum întreaga lume urmărește îndeaproape și sarcina Ducesei de Sussex. Meghan Markle și Kate Middleton, participă la diverse evenimente publice și la angajamente regale oficiale și, imediat după ce nasc, ele intră în concediu de maternitate și apar în public mult mai rar.

Redacția noastră a analizat ținutele de gravidă purtate de Ducesa de Cambridge și ținutele Ducesei de Sussex.

Meghan Markle optează pentru ținute care să-i accentueze burtica, în timp ce Kate Middleton o acoperă cu discreție, astfel încât să nu atragă atenția asupra burticii.

Deci, Meghan alege rochii mulate, Kate optează pentru rochii cu croială liberă.

Lungimea

În timpul sarcinii, Kate a preferat rochiile mai scurte sau cel puțin să-i acopere genunchii.

Meghan preferă rochiile midi și maxi.

Încălțămintea

Meghan Markle preferă pantofii eleganți cu toc. Ea continuă să experimenteze diferite stiluri și modele, fapt care nu s-au schimbat în timpul sarcinii. Una din apariții − pantofii cu print zebră.

Kate Middleton preferă pantofii clasici într-o singură nuanță. Pantofii stiletto cu toc mediu sunt alegerea Ducesei de Cambridge.

Ținutele de seară

Meghan alege rochii de seară mulate pentru a-i scoate în evidență burtica proeminentă.

Kate, pe de altă parte, preferă să-și ascundă burta purtând o rochie lungă vaporoasă.

Ținute monocrome

Ducesa de Cambridge alege ținute clasice și sobre cu o croială liberă.

Ducesa de Sussex optează pentru ținute moderne și la modă. Meghan Markle a apărut la brațul prințului Harry purtând un palton oversize, o geantă elegantă, cizme, o rochie tip pulover.

După cum ați observat, ținutele duceselor sunt diferite. Kate optează pentru un stil mai sobru, pe când Meghan vrea să fie elegantă și modernă. Vă place stilul duceselor? Spuneți-ne în comentarii.